Clotilde Armand, despre tentativa de fraudă de la Sectorul 1: O anchetă trebuie dusă până la capăt, vinovații trebuie pedepsiți

Clotilde Armand, despre tentativa de fraudă de la Sectorul 1: O anchetă trebuie dusă până la capăt, vinovații trebuie pedepsiți

Deși și-a adjudecat victoria pentru Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand insistă că tentativa de fraudare a voturilor trebuie anchetată până la capăt, iar vinovații pedepsiți.

Va trebui să fie o anchetă care să fie dusă până la capăt, vom insista ca oamenii care au făcut aceste tentative să fie pedepsiţi.

Clotilde Armand

”Noi ce spunem este că a fost tentativă de fraudă, dar nişte lucruri au fost certe, faptul că procesele verbale care s-au închis după numărarea voturilor, aceste procese verbale sunt semnate de toţi reprezentanţii partidelor sunt corecte, faptul că au diferit cu un vot două voturi astea nu sunt nereguli, sunt nişte discrepanţe obişnuite normale, care pot fi rezolvate.

ADVERTISING

Toate discrepanţele mici sunt rezolvate, la ora actuală, toate procesele verbale care au fost corecte, care au fost închise după numărarea voturilor în faţa tuturor delegaţilor, aceste procese verbale sunt închise, sunt încărcate, sunt transparente, sunt vizibile pe site-ul AEP, aşa că aceste tentative de fraudă sunt depăşite.

Va trebui să fie o anchetă care să fie dusă până capăt, vom insista ca oamenii care au făcut aceste tentative să fie pedepsiţi.

Nereguli care ar avea acum un impact asupra procesului electoral nu sunt e totul corect procesele verbale nimeni nu cred că le contestă, au fost încărcate în aplicaţie, puteţi să le regăsiţi pe internet, toate secţiile de vot, toţi preşedinţii, toţi operatorii au fost de acord cu cifrele care sunt pe internet, procesul poate să meargă mai departe” a afirmat Clotilde Armand miercuri seară, într-o intervenţie la Digi 24.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Armand a precizat că îşi va începe mandatul cu un audit care să arate unde sunt toţi banii publici „care nu au fost investiţi, dar au dispărut”, iar rezultatele acestuia să fie făcute publice.

Ea spune că vrea în Primărie „oameni liberi, nu prizonierii unor interese”, iar regulile vor fi „transparenţa, să îi servim pe cetăţeni”.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇