Clotilde Armand depune o nouă plângere penală împotriva lui Tudorache: Așa arată ultimul tun dat de PSD înainte să plece acasă

Clotilde Armand depune o nouă plângere penală împotriva lui Tudorache: Așa arată ultimul tun dat de PSD înainte să plece acasă

Clotilde Armand, candidata Alianţei USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, a anunțat miercuri că depune o nouă plângere penală după ce actualul edil Dan Tudorache a lansat un anunț de achiziție pentru tablete.

Primarul social-democrat vrea să cumpere 45.000 de tablete cu 16 milioane de euro, ceea ce înseamnă că un singur dispozitiv costă peste 1.700 de lei. Prețul este fără TVA. După ce e și acesta adăugat, costul sare de 2.000 de lei/tabletă.

ADVERTISING

”Vreți să știți cum arată ultimul tun din bani publici dat pe final de mandat de primarul pesedist de la Sectorul 1?Aflu că într-o publicație destul de obscură a fost publicat un anunț de Primăria Sectorului 1.

Anunțul ne informează că Primăria (prin Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice Sector 1) umează să cumpere astăzi prin negociere directă 45.000 de tablete. Acestă achiziție are o valoare de peste 16 milioane de euro.

Așa arată ultimul tun dat de PSD înainte să plece acasă. Dar eu n-am să-i las să facă asta și voi depune chiar acum o plângere la Parchet pentru această achiziție”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Vreți să știți cum arată ultimul tun din bani publici dat pe final de madat de primarul pesedist de la Sectorul 1?Aflu...

Publicată de Clotilde Armand pe Miercuri, 26 august 2020

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇