Clotilde Armand anunță că a fost dată în judecată de primarul Dan Tudorache: Declanșați un proces pentru intimidare și folosiți tehnici bolșevice

Clotilde Armand anunță că a fost dată în judecată de primarul Dan Tudorache: Declanșați un proces pentru intimidare și folosiți tehnici bolșevice

Clotilde Armand, preşedintele USR Sector 1, a anunțat că a fost dată în judecată de primarul Dan Tudorache, pentru că a publicat pe Facebook date despre achizițiile Primăriei Sector 1.

Aceasta spune că edilul ii cere daune în valoare de 113.000.000 lei și acuză PSD că vrea să îi interzcă să mai scrie pe rețeaua de socializare.

”PSD vrea să-mi interzică să mai scriu și să public pe Facebook. Fiți atenți aici ce face primarul PSD de la Sectorul 1. După ce au agresat candidații Opoziției din București, primarul pesedist de la Sectorul 1 m-a dat în judecată pentru că am publicat pe Facebook date despre achizițiile Primăriei Sector 1 - date din SICAP și pentru că am dat share la investigațiile jurnalistice despre cum se duc banii cetățenilor din sector în buzunarele băieților deștepți din PSD.

ADVERTISING

Cireașa de pe tort e alta. PSD mai vrea să nu public absolut nimic aici pe Facebook și să-i plătesc daune în valoare de 113.000.000 lei. Ați auzit bine”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Preşedintele USR Sector 1 spune că primarul Sectorului 1 ii cere să vireze această sumă în contul Centrului Caraiman, ”exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă de ANI”.

”Nu vă gândiți că PSD a plătit timbru judiciar pentru suma asta. S-a folosit de o ordonanță președințială pentru a plăti 20 de lei. Ireal, nu? Spune despre acești bani să-i virez în contul Centrului Caraiman… exact acolo unde directoare este o fostă primăriță PSD declarată incompatibilă de ANI care a dat un contract în valoarea de 14 milioane € pentru achiziționarea de holtere unui fost consilier PSD declarat și el incompatibil de ANI.

ADVERTISING

Pentru acest contract organizația USR Sector 1 a depus o plângere la DNA. După aceste "pretenție" mai vrea să-mi șterg toate postările despre PSD. Alo, sunteți bine dle primar?!”, mai scrie Clotilde Armand.

Potrivit acesteia, achizițiile Primăriei sunt publice conform prevederilor legale. Totodată, Clotilde Armand il acuză pe Dan Tudorache că declanșează un proces de intimidare, folosind ”tehnici bolșevice”.

”Acum, pentru că "nu mor caii când vor câinii" vreau să-i anunț pe cei din PSD că trăim într-o societate democratică unde libera exprimare este garantată de Constituție. Iar achizițiile Primăriei sunt publice conform prevederilor legale. Dle primar, încă o dată arătați că nu vă pasă de cheltuirea banului public.

ADVERTISING

Declanșați un proces pentru intimidare și folosiți tehnici bolșevice. Nu ați reușit să mă intimidați. Spre deosebire de colegii dvs de partid eu am încredere în Justiția din România”, precizează Clotilde Armand.

Dan Barna: PSD a trecut la hărțuieli juridice

La rândul său, liderul USR, Dan Barna, spune că ”după ce a trimis huligani la conferințe de presă”, PSD a trecut acum la hărțuieli juridice.

Continuă neabătuta tactica PSD de hărțuire cu orice mijloace a candidaților USR pentru primăriile din București. După ce au trimis huligani la conferințe de presă, după ce au folosit resurse publice pentru a încerca să ne acopere vocea, au trecut acum la hărțuieli juridice.

E cazul primarului de la sectorul 1, Dan Tudorache, care a dat-o în judecată pe colega mea, Clotilde Armand. Dl. Tudorache e tare supărat după ce Clotilde i-a pus în față o oglindă în care se văd toate neregulile de la Primăria Sector 1. O oglindă în care se vede cum cel mai bogat sector din București e, de patru ani, o pușculiță pesedistă și nimic mai mult”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Liderul USR consideră ca social democraților li s-a făcut frică și spune că ”orice strategii mizerabile vor folosi”, vocea USR se va auzi în continuare.

Frecvența acestor atacuri ne arată un singur lucru - pesediștilor li s-a făcut frică. Vă asigur că orice strategii mizerabile vor folosi, vocea noastră se va auzi în continuare și se va auzi tot mai tare. Nu mai e mult până Bucureștiul se va întoarce la bucureșteni”, conchide Dan Barna.

Postarea care l-a supărat pe Dan Tudorache

La începutul lunii iunie, Clotilde Armand scria pe Facebook ca edilul Sectorului 1 a cumpărat 3.000 de aparate Holter EKG prin atribuire directă în valoare de 11 milioane € de la firma unui fost consilier general PSD.

”Vreți să știți de ce a cumpărat primarul PSD de la Sectorul 1 vreo 3.000 de aparate Holter EKG prin atribuire directă în valoare de 11 milioane € de la firma unui fost consilier general PSD? Țineți-vă bine.

Potrivit datelor din Sicap, Complexul Multifuncțional Caraiman a precizat că a cumpărat direct aceste holtere de la firma pesedistului din cauză că acum trăim o "extremă urgență determinată de evenimente care nu puteau fi prevăzute de către autoritatea contractantă".

Cu alte cuvinte, primarul PSD ne zice că a i-a dat 11 milioane de € fostului coleg de partid pentru că așa a vrut el. A sosit timpul ca aceste practici pesediste să înceteze”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ulterior, USR Sector 1 a anunțat că a depus o plângere la DNA în care acuză un „contract dubios”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇