Clotilde Armand: Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci şi mult dezgust

Clotilde Armand: Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci şi mult dezgust

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, afirmă că nimeni nu are de câştigat din „senzaţionalul unui aşa-zis conflict politic intern”, iar criza USR trebuie să se sfârşească deoarece „poate lăsa răni adânci şi mult dezgust celor care încă mai cred” în acest partid.

„USR trebuie să livreze performanţă administrativă, să demonstreze în primul rând la nivel local că poate transforma o primărie erodată de corupţie într-una performantă. Peste tot în teritoriu. De la sat până la oraş. Acesta este singurul program politic cunoscut de mine şi asumat de mine”, a scris Clotilde Armand duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISING

Totodată, ea adaugă că "din lupta cu bâlciul şi senzaţionalul unui aşa zis conflict politic intern nimeni nu are de câştigat".

"Avem o responsabilitate imensă pe umerii noştri, nu mai avem timp de conflicte. 'Ce se întâmplă după ce acest episod se sfârşeşte? Cetăţenii unde sunt în tot acest episod?' Acestea sunt adevăratele întrebări. Pentru că altfel suntem doar într-o falsă luptă unde nu există nici un câştigător. Există doar învinşi. Ce se întâmplă acum cu USR poate lăsa răni adânci şi mult dezgust celor care încă mai cred în noi. Criza USR trebuie să sfârşească curând", a mai transmis primarul Sectorului 1, în mesajul său.

USR trebuie să livreze performanță administrativă, să demonstreze în primul rând la nivel local că poate transforma o...

Publicată de Clotilde Armand pe Duminică, 6 februarie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇