Cîțu poate să rămână președintele Senatului, a decis PNL

Cîțu poate să rămână președintele Senatului, a decis PNL

Premierul Nicolae Ciucă, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a declarat că decizia la nivelul partidului în ceea ce priveşte funcţia ocupată de Florin Cîţu a fost ca acesta să rămână preşedinte al Senatului.

„În discuţiile pe care le-am avut şi, practic, tot ceea ce a însemnat demersul la nivelul Partidului Naţional Liberal, decizia a fost ca Florin Cîţu să rămână preşedintele Senatului”, a declarat Nicolae Ciucă, marţi, la plecarea de la Forumul privind investiţiile, organizat de Consiliul Investitorilor Străini în parteneriat cu Guvernul.

Întrebat dacă a avut o discuţie în această perioadă cu Florin Cîţu, în sensul ca acesta să nu mai critice Guvernul, premierul a spus: „Am discutat astăzi cu domnia sa, ne-am întâlnit astăzi cu parlamentarii PNL, nu am discutat acest subiect”.

ADVERTISING

În 10 aprilie, Nicolae Ciucă a devenit președintele PNL după ce a fost votat, fără emoții, în cadrul Congresului PNL unde Ciucă a fost unicul canidat. Cu câteva zile înainte, rămas fără susținerea partidului, Florin Cîțu își dăduse demisia din funcția de președinte al PNL, însă soarta funcției de președinte al Senatului era incertă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇