Cîţu îi spune lui Nicuşor Dan că nu îl mai susține la viitoarele alegeri locale: Nimic nu vă oprea să intraţi în PNL

Cîţu îi spune lui Nicuşor Dan că nu îl mai susține la viitoarele alegeri locale: Nimic nu vă oprea să intraţi în PNL

Premierul Florin Cîţu i-a transmis, sâmbătă, lui Nicușor Dan că în 2024 va vota un candidat liberal la PMB, iar la primăriile de sector vor fi candidaţi ai PNL.

El i-a spus edilului Capitalei că nimic nu l-a oprit să se înscrie în PNL, după ce a primit susţinerea liberalilor pentru primărie.

„Eu am spus că vreau să fim cel mai mare partid politic din România. Şi asta înseamnă că vom susţine candidaţi liberali la toate primăriile de sector.

Cu tot respectul, domnule primar general, în 2024 voi susţine un candidat liberal la Primăria Generală. Nu vom mai face compromisuri, compromisurile costă. Astăzi, când merg pe stradă în Bucureşti, vine lumea şi mă întreabă de ce nu este tăiată iarba în nu ştiu ce parc.

ADVERTISING

PNL decontează, deşi nu are administraţiile. Aceste alegeri sunt despre PNL şi eu şi Ciprian puteam să stăm în afară, să fim tehnocraţi, dar am ales să intrăm în politică şi în PNL pentru că suntem liberali. Nimic nu vă oprea, domnule primar general, să intraţi în PNL după ce aţi primit susţinerea PNL”, a spus Cîţu.

Declarația premierului a fost făcută în cadrul discursului susținut la şedinţa Comitetului de coordonare al PNL Bucureşti, în cadrul căruia va fi aleasă conducerea filialei.

Pentru șefia organizației PNL București se luptă Ciprian Ciucu, susținut de Florin Cîțu, și Violeta Alexandru, susținută de Ludovic Orban.

ADVERTISING

La eveniment a venit și primarul Capitalei, Nicușor Dan, arătându-și sprijinul pentru Violeta Alexandru.

”Vreau să îi mulţumesc Violetei Alexandru pentru colaborarea pe care am avut-o şi pe care sper să o continuăm. Vreau să pun despre ea, aşa cum ştim cu toţii, că este o profesionistă în administraţie”, a spus Nicușor Dan.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇