Ciprian Ciucu își anunță victoria. Este noul președinte al PNL București

Ciprian Ciucu își anunță victoria. Este noul președinte al PNL București

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, favoritul premierului Florin Cîțu, și-a anunțat victoria la șefia PNL București. A învins-o la vot pe Violeta Alexandru, susținută de Ludovic Orban.

Ciprian Ciucu și-a anunțat victoria pe Facebook.

"Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi! (...)

Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult", a scris Ciucu.

Acesta a primit votul a 498 dintre delegaţii prezenți la conferinţa de alegeri de sâmbătă.

Mulțumesc din suflet PNL București, va mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o...

Publicată de Ciprian Ciucu pe Sâmbătă, 24 iulie 2021

Contre şi acuzaţii înainte de scrutin

Echipele celor doi candidaţi au încercat să stabilească de comun acord datele scrutinului. Înainte de a fi puse la punct detaliile, echipa lui Ciucu a plecat de la discuţii, acuzând de minciună oamenii Violetei Alexandru.

ADVERTISING

Ulterior, Ciucu a făcut acuzaţii de fraudă, vorbind despre condiţii de organizare a alegerilor care nu au existat nicăieri în ţară.

”Atenţie, pericol de fraudă. Nici până în acest moment preşedinta PNL Bucureşti nu a acceptat să convenim împreună forma finală a organizării a alegerilor PNL Bucureşti.

Că să nu se spună că nu am atras atenţia, las aici principalele vicii de procedură, care nu au existat nicăieri în alegerile din ţară şi pe care ei vor să le impună”, a afirmat, vineri, Ciprian Ciucu.

El a făcut referire la cabine de vot fără perdea în spate şi filmare fixată pe cabinele de vot, plicuri în care să fie introdus votul şi la desfăşurarea votului în ordine alfabetică.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În replică, Violeta Alexandru le-a mulţumit tuturor celor care se vor afla în sală pentru a vota şi a promis că va asigura ”secretul votului şi un climat civilizat de exprimare a votului”.

Congresul PNL va avea loc în 25 septembrie, iar până atunci au loc alegeri în toate organizaţiile locale şi judeţene.

Citește și:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇