Cîţu, după vizita la Kiev: Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie a Ucrainei (Video)

Cîţu, după vizita la Kiev: Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie a Ucrainei (Video)

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a transmis, joi, după vizita pe care a efectuat-o în Ucraina, că Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie a Ucrainei.

”Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucţie (…) Am transmis asta în cadrul conferinţei de presă ţinută în localitatea Hostomel”, a scris Florin Cîţu, pe Facebook.

El mai spune că Hostomel este locul unde se află Aeroportul Antonov, atacat chiar în dimineaţa zilei de 24 februarie şi unde Rusia pregătea un desant.

ADVERTISING

Florin Cîţu a făcut, miercuri, o vizită în Ucraina şi s-a deplasat la Hostomel şi Irpin. Vizita preşedintelui Senatului a avut loc la o zi după ce în Ucraina au fost premierul Nicolae Ciucă şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

Florin Cîţu a anunţat că a susţinut un discurs în cadrul Congresului autorităţilor locale şi regionale, prezidat de Volodimir Zelenski.

„Vizita, planificată încă de la începutul lunii aprilie, a avut ca subiecte principale atrocitățile comise de forțele armate ruse în Ucraina și planul de reconstrucție a țării după război.

ADVERTISING

Am susținut un discurs în cadrul Congresului autorităților locale și regionale, prezidat de președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, unde a fost prezent și prim-ministrul Ucrainei, Denys Shmyhal”, a transmis Cîțu pe Facebook.

Rusia trebuie să plătească pentru întregul plan de reconstrucție a Ucrainei. Am transmis asta în cadrul conferinței de presă ținută în localitatea Hostomel. Hostomel este locul unde se află Aeroportul Antonov, atacat chiar în dimineața zilei de 24 februarie și unde Rusia pregătea un desant.#standwithukriane

Publicată de Florin Cîţu pe Miercuri, 27 aprilie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇