Cioloș nu pleacă din USR: Aștept dezbateri interne, nu țâfnă și declarații din filme artistice!

Cioloș nu pleacă din USR: Aștept dezbateri interne, nu țâfnă și declarații din filme artistice!

Liderul USR, Dacian Cioloș, neagă informațiile apărute în presă, potrivit cărora ar fi amenințat cu ruperea partidului și spune că cine așteaptă demisia lui încearcă să construiască ipoteze false.

Totodată, Cioloș spune că, deși a ieșit de la guvernare, USR nu reușește să crească. A propus soluții în acest sens, precizează liderul USR, și așteaptă dezbateri interne, ”nu țâfnă”.

”Suntem un partid de care se leagă speranțe uriașe, dar care nu reușește să crească, deși a ieșit de la guvernare. Eu am propus câteva soluții și am venit cu câteva idei. Aștept dezbateri interne și contribuții serioase la ceea ce am propus. Nu țâfnă și declarații din filme artistice cu „aici e USR”. Lumea se schimbă, evoluează, apar noi provocări și probleme la care trebuie să răspundem. Nu plec nicăieri și cine așteaptă demisia mea din partid încearcă să construiască ipoteze false”, a declarat Dacian Cioloș pentru SpotMedia.ro.

ADVERTISING

Liderul USR mai afirmă că, pentru el, acest partid este o idee prea importantă și o speranță prea mare ”ca să ne jucăm de-a taberele și să dăm declarații belicoase”.

”Dar nu m-am agățat niciodată de un scaun și nu o să încep prin a mă lega de scaunul USR. Pentru mine, acest partid este o idee prea importantă și o speranță prea mare ca să ne jucăm de-a taberele și să dăm declarații belicoase. Rămâne exact așa cum am spus: aștept angajare și participare, nu nervi și scandal. Sunt aici ca să construiesc”, a punctat Cioloș.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Precizările lui vin după ce surse din partid citate de News.ro au susținut că Dacian Cioloş ar fi ameninţat joi seară că, în cazul în care Biroul Politic al USR nu îi aprobă planul de reformă, va reface PLUS şi va avea grupuri parlamentare separate la Cameră şi la Senat.

Conform surselor citate, Cioloş a susţinut că poate avea grupuri parlamentare separate în ambele Camere, contând pe 8 senatori şi 17 deputaţi.

În prezent, grupul USR numără 55 de deputaţişi 25 de senatori.

Și Dan Barna a precizat joi seară că Dacian Cioloş a propus o serie de modificări în ce priveşte structura şi funcţionarea partidului, iar dacă Biroul Naţional nu va vota acest program, şeful USR a ameninţat că îşi va depune mandatul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇