Ciolacu susţine că USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru a nu se afla frauda de la alegerile din Sectorul 1

Ciolacu susţine că USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru a nu se afla frauda de la alegerile din Sectorul 1

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, susţine că USR PLUS vrea desfiinţarea Secţiei Speciale pentru a nu se afla frauda de la alegerile din Sectorul 1.

”Deodată, domnul ministru al Justiţiei vrea să facă sesiune extraordinară să desfiinţeze SIIJ-ul. De ce, pentru că SIIJ e în vacanţă până în septembrie, când se termină oficial ancheta doamnei Clotilde. O anunţ oficial: Oricum se va afla adevărul”, a declarat, luni seară, la Antena 3.

Întrebat dacă crede că USR încearcă să desfiinţeze SIIJ pentru a nu se afla frauda de la Sectorul, Ciolacu a afirmat: ”Bineînţeles, bineînţeles”.

ADVERTISING

Ciolacu a reiterat ideea că PSD susţine orice iniţiativă de demitere a primarului Clotilde Armand şi a precizat că aceasta are şase de 10% să-şi termine mandatul.

În 16 mai, Marcel Ciolacu a afirmat că aşteaptă decizia ”unui magistrat” cu privire la ancheta deschisă în urma rezultatului alegerilor locale pentru Primăria sectorului 1.

El a afirmat că, în cazul în care Clotilde Armand nu va demisiona dacă se va ajunge la concluzia că a pierdut alegerile, PSD va strânge semnături pentru organizarea unui referendum privind reluarea scrutinului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Liderul PSD a precizat că este ”normal” să aştepte raportul Secţiei de Investigare a Infracţiunilor din Justiţie cu privire la alegerile pentru Primăria Sectorului 1.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇