Ciolacu, somat să spună dacă o susține pe Firea la Primăria Capitalei

Ciolacu, somat să spună dacă o susține pe Firea la Primăria Capitalei

Liderul deputaţilor USR Ionuţ Moşteanu i-a solicitat lui Marcel Ciolacu un răspuns public clar referitor la o susţinere în continuare din partea PSD a Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei.

„Doamna Gabriela Firea e candidatul PSD la Primăria Capitalei. Ne-a anunţat chiar ea aseară la un post de televiziune”, a scris pe Facebook Ionuţ Moşteanu.

În acest context, Moşteanu îi solicită preşedintelui PSD să spună public dacă partidul său va susţine pentru Primăria Capitalei un candidat care „a tolerat în aproprierea sa torţionarii din azile”.

ADVERTISING

„Domnule Ciolacu, datoraţi un răspuns public - susţine PSD la Capitală un om care a tolerat în apropierea sa torţionarii din azile? Da sau nu? E simplu! Aveţi obligaţia să clarificaţi”.

Fostul ministru al Familiei Gabriela Firea a afirmat, marţi seară, că ar fi prematur să iasă din politică, dar că acest lucru va fi decis de românii care vor merge anul viitor la vot.

Ea afirmă că Ciolacu i-a spus că tot ea este candidatul PSD la Primăria Capitalei, dar că decizia poate fi schimbată și un posibil candidat PSD la PMB ar putea fi Daniel Băluță.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

„Dl. președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Dl. președinte mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni. Vina mea este faptul că consiliera mea a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, spune Gabriela Firea.

ADVERTISING

Gabriela Firea şi-a dat demisia din funcţia de ministru pe 14 iulie.

Gabriela Firea a negat în repetate rânduri orice implicare în afacerea cu azile din Ilfov, însă din investigaţiile de presă şi informările procurorilor reiese că oamenii care gravitau în jurul ei făceau bani, profitând de pe urma unor persoane în vârstă și bolnave.

În toată această perioadă, Firea a spus că este victima unei campanii de discreditare pentru a fi scoasă din cursa pentru Primăria Capitalei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇