Ciolacu se vaccinează ”categoric” antiCovid, dar e bucuros că nu există o lege a vaccinării obligatorii

Ciolacu se vaccinează ”categoric” antiCovid, dar e bucuros că nu există o lege a vaccinării obligatorii

Liderul PSD Marcel Ciolacu declară că atât el, cât şi familia lui se vor vaccina împotriva COVID-19, afirmând totodată că e bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii.

Întrebat dacă va accepta să-i fie administrat vaccinul antiCOVID, deputatul Marcel Ciolacu a răspuns afirmativ. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pe de altă parte, liderul social democrat a declarat că se bucură  că în România nu este obigatorie vaccinarea împotriva noului coronavirus, iar românii vor putea alege dacă să se vaccineze.

Categoric mă vaccinez, eu şi familia mea, dar pe de altă parte, sunt bucuros că în România nu există o lege a vaccinării obligatorii astfel încât fiecare dintre noi să hotărâm ce este mai bine pentru noi”, a declarat Ciolacu, duminică dimineaţa, la Buzău, unde şi a exprimat dreptul la vot.

”Votez pentru ca românii să își ia viața înapoi”

Liderul PSD spune că a votat pentru ca românii să îşi ia viaţa înapoi şi împotriva incompetenţei şi indolenţei.

”Am votat pentru ca românii să îşi ia viaţa înapoi, am votat astăzi pentru ca de mâine România să aibă un plan concret şi specialişti capabili pentru gestionarea pandemiei şi a crizei economice.

Am votat pentru cei care au nevoie de pensii, de alocaţii, de şcoli deschise, dar am votat şi împotriva incompetenţei şi indolenţei, am votat pentru producătorii români, pentru firmele româneşti şi îndemn pe toţi românii să vină astăzi la vot, este un vot crucial pentru următorii patru ani”, a afirmat Ciolacu.

Citește și:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!