Gabriela Firea, după vot: Nu merg în Parlament pentru imunitate

Gabriela Firea, după vot: Nu merg în Parlament pentru imunitate

Fostul primar al Capitalei Gabriela Firea afirmă că toată activitatea sa a stat sub semnul legalităţii, corectitudinii, respectării tuturor instituţiilor statului, dând asigurări că a fost un om corect la primărie şi va fi un om onest şi ca senator. Ea susţine că nu merge în Parlament pentru imunitate.

”Aceasta este mai mult o poveste pentru că, aţi văzut şi dumneavoastră, Parlamentul a aprobat ridicarea imunităţilor, dar nu este cazul să mă gândesc la aşa ceva, toată activitatea mea a stat sub semnul legalităţii, corectitudinii, respectării tuturor instituţiilor statului, nu am de ce să mă tem, am fost un om corect la primărie şi voi fi cu siguranţă un om onest la Parlament.

ADVERTISING

Nu merg în Parlament pentru imunitate, merg în Parlament pentru oameni, nu am de ce să mă tem decât dacă bineînţeles forţe nevăzute vor să-mi fabrice ceva de genul acesta, dar se va dovedi foarte simplu că au fost făcături”, a afirmat Firea, la ieşirea de la urne, întrebată în legătură cu imunitatea pe care i-o conferă statutul de parlamentar.

Votez mereu cu gandul la oameni. Politicienii au aceasta datorie. Eu nu o simt doar ca pe o datorie, este chiar motivul pentru care am intrat in politica. Ce se intampla acum in tara, cu un guvern liberal si un presedinte partizan, implicat brutal in campania electorala, nu poate fi tolerat. Au mintit. Au inselat increderea oamenilor. I-au saracit. I-au umilit. Au dat vina pe bolnavi. Au gestionat dezastruos criza Covid refuzand cea mai eficienta solutie: testarea. Au inchis scoli, biserici, teatre, piete, industria Horeca. Au vrut alegeri in plina criza sanitara. Sa votam, asadar pentru un guvern competent si cu grija fata de fiecare român.

Posted by Gabriela Firea on Saturday, December 5, 2020

Urmărește LIVE cum se desfășoară procesul electoral în țară, cele mai importante momente și declarații

ADVERTISING

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a afirmat că doreşte să fie contractată o companie care să facă audit la Primăria Generală şi la instituţiile din subordine, însă trebuie să fie un vot în acest sens în Consiliul General, apoi o procedură de achiziţii, deci probabil rezultatele auditului vor veni în maximum 6 luni.

Şi premierul Ludovic Orban i-a transmis lui Nicuşor Dan, după depunerea jurământului ca primar general al Capitalei, că aşteaptă un audit serios la PMB deoarece situaţia financiară a Bucureştiuliu este foarte proastă, iar adevărul trebuie spus. 

ADVERTISING

În această seară dezbatem rezultatele alegerilor cu Ioana Ene Dogioiu și invitații săi. Urmăreşte SPOT LIVE!

Citește și:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇