Ciolacu se laudă cu o nouă funcție și își asumă meritele pentru intrarea României în UE și NATO și ridicarea MCV

Ciolacu se laudă cu o nouă funcție și își asumă meritele pentru intrarea României în UE și NATO și ridicarea MCV

Marcel Ciolacu se laudă cum noua sa funcţie de vicepreședinte al Internaționalei Socialiste.

„Stânga românească și PSD au primit o nouă recunoaștere internațională”, a scris liderul PSD sâmbătă pe Facebook.

„Îi mulțumesc premierului spaniol Pedro Sanchez pentru încrederea pe care mi-a acordat-o pentru a fi alături de domnia sa în următorul mandat pe care îl va avea ca președinte al Internaționalei Socialiste. Acest post de vicepreședinte la nivelul Europei Centrale și de Est mă onorează și se datorează eforturilor făcute de PSD, de toți colegii mei, în ultimii ani, în interiorul familiei noastre politice social-democrate”, susţine Ciolacu.

Acesta spune că alegerea lui e o nouă recunoaștere la nivel internațional a PSD, după ce, în această toamnă, partidul a obținut un post de vicepreședinte în conducerea PES prin europarlamentarul Victor Negrescu.

„Rămâne cum am stabilit: PSD este partidul care a integrat România în UE și NATO. Cu PSD la guvernare se ridică MCV și avem o șansă foarte bună să aderăm la Schengen. Vom continua să fim aproape de toți colegii noștri social-democrați europeni pentru îndeplinirea obiectivelor noastre naționale alături și prin Internaționala Socialistă”, mai scrie Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇