Ciolacu: Nu vreau să moară contracanditații subit prin pușcării, otrăviți (Video)

Ciolacu: Nu vreau să moară contracanditații subit prin pușcării, otrăviți (Video)

Alegerile europarlamentare din 9 iunie sunt foarte importante în întreaga Europă, iar premierul Marcel Ciolacu nu îşi doreşte să moară subit în puşcării sau otrăviţi contracandidaţii şi nici ca România să fie „un vasal” al Federaţiei Ruse.

„Eu vreau să trăiesc într-o România liberă, într-o Europă liberă, eu nu vreau ca (sic!) contracandidaţii noştri să moară subit prin puşcării sau otrăviţi, eu nu vreau ca România să fie un vasal al Federaţiei Ruse, de aceea alegerile de pe 9 iunie, în întreaga Europă, sunt foarte importante.

ADVERTISING

Comunicarea dintre familiile europene importante, care apără democraţia, este un lucru foarte important. Cred în valorile social-democrate şi încerc cu echipa guvernamentală să le punem în aplicare la nivelul României, încerc cu echipa de europarlamentari să le impunem, mai ales în ceea ce priveşte specificul României", a transmis Ciolacu, la evenimentul "Living better with Europe", organizat la Palatul Parlamentului.

2/20/24: Participarea premierului Marcel Ciolacu la evenimentul ”Living better with Europe”

El a menţionat că viitorul Parlament European şi viitoarea Comisie Europeană vor avea alte priorităţi comparativ cu cele care au fost stabilite în urmă cu cinci ani.

"Am avut aproape toată iarna crize cu agricultorii, cu transportatorii, toate aceste lucruri sunt provocări, sunt consecinţe ale acestor crize suprapuse.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prioritatea noastră este să discutăm şi să găsim cele mai bune soluţii, în primul rând, de a apăra economia europeană şi economiile noastre naţionale. Sunt ferm convins că viitorul Parlament European, viitoarea Comisie Europeană, viitorul Consiliu vor avea priorităţi adaptate noilor cerinţe din statele pe care le reprezentăm.

Toată filosofia de acum cinci ani în care au fost construite actuala Comisie Europeană şi actualul Parlament European în mare majoritate s-a modificat", a explicat el.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇