Ciolacu insistă că România are nevoie de avion oficial: Pentru demnitari, dar și pentru sportivi

Ciolacu insistă că România are nevoie de avion oficial: Pentru demnitari, dar și pentru sportivi

Premierul Marcel Ciolacu consideră în continuare că un stat de mărimea României trebuie să aibă o aeronavă a guvernului, nu neapărat a demnitarilor, pe care pot să o folosească şi sportivii şi demnitarii.

El a menţionat că speră ca o astfel de achiziţie să aibă loc în viitor şi a menţionat că a fost o greşeală că până acum n-am avut o aeronavă pentru că am fi scutit nişte discuţii.

”Consider în continuare că un stat de mărimea României trebuie să aibă o aeronavă a guvernului, nu neapărat a demnitarilor, pe care pot să o folosească şi sportivii şi demnitarii şi toată relaţia interinstituţională pe care o are România cu alte alte state”, a spus premierul Ciolacu, la Prima News.

ADVERTISING

Premierul fusese întrebat dacă se impune o aeronavă oficială, în condiţiile în care deplasarea sa şi a delegaţiei române în SUA s-a făcut cu avioane de linie.

Întrebat când se va întâmpla acest lucru, Ciolacu a răspuns: ”Sperăm că în viitor. A fost o greşeală că până acum n-am avut o aeronavă şi am fi scutit atâtea şi atâtea discuţii”.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇