Ciolacu comentează situația Elenei Udrea: Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură

Ciolacu comentează situația Elenei Udrea: Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură

Preşedintele PSD, Marcel Cioalcu, a comentat fuga Elenei Udrea, spunând că nu se bucură de situația acesteia și că de vină ar putea fi educația, anturajul ei și faptul că a ajuns prea repede la putere. A avut ceva de spus și despre Traian Băsescu.

„Nu am comentat niciodată o decizie a unui magistrat, indiferent dacă e judecător sau procuror, nu o să o fac nici de data aceasta. Nu pot să mă bucur, sub nicio formă. Am cunoscut-o foarte puţin pe doamna Elena Udrea, cred că o dată sau de două ori ne-am văzut.

ADVERTISING

Contează foarte mult educaţia de bază pe care o primim fiecare şi cred că şi anturajul pe care ni-l alegem. Eu am rămas cu prietenii pe care îi am de 10-20 de ani şi cred că a contat foarte mult acest lucru.

Totuşi, cea mai mare calitate a unui creştin este smerenia, câteodată trebuie să ne aducem aminte de acest lucru”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi seară, la Antena 3.   

El a vorbit şi despre ascensiunea rapidă a fostului ministru PDL, spunând că, în calitate de politician, „e bine să nu arzi etape”.  

ADVERTISING

„Dacă te trezeşti dintr-o dată, fără nicio muncă în interiorul partidului, dintr-o dată ministru la Ministerul Dezvoltării, care până la urmă e perla Guvernului, de obicei sfârşeşti... la tinerii politicieni eu le doresc să ia fiecare etapă. (...) E bine să treci prin toate etapele ca să înveţi. Orice urcuş foarte rapid are şi un coborâş pe măsură”, a declarat Ciolacu.   

Liderul PSD a vorbit şi despre situaţia fostului preşedinte Traian Băsescu, găsit vinovat de către instanţa de judecată pentru că a colaborat cu fosta Securitate.  

ADVERTISING

„Mi-aş fi dorit să ştim adevărul măcar după primul mandat, nu să aflăm adevărul după 18 ani când, fără dar şi poate, este o palmă dată României, acest fapt.

Acum nu se comentează, fiindcă există războiul şi se acoperă acest ecou şi poate ziarele din străinătate nu au abordat subiectul, dar e o mare palmă dată României ca un fost preşedinte, cu două mandate, justiţia să-l declare fost turnător al Securităţi, ştim ce a făcut Securitatea în România, foarte bine, noi am trăit acele timpuri”, a mai afirmat Marcel Ciolacu.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇