Ciolacu a încurcat doamnele Crețu din PSD. Corina Crețu cere o rectificare

Ciolacu a încurcat doamnele Crețu din PSD. Corina Crețu cere o rectificare

Marcel Ciolacu a ieşit de dimineaţă să anunţe represaliile decise de PSD în cazul baronului de Vaslui, Dumitru Buzatu, prins cu 1,2 milioane de lei şpagă în portbagaj.

Însă prins de febra excluderilor, demisiilor şi suspendărilor, Ciolacu a încurcat numele doamnelor Creţu din PSD.

Mai exact, Ciolacu a anunţat că a fost suspendată din partid Corina Creţu, fosta soţie a lui Dumitru Buzatu.

Doar că pe ex-soţia lui Buzatu o cheamă Gabriela Creţu şi e senator de Vaslui, în timp ce Corina Creţu este europarlamentar şi nu are nicio legătură cu acest caz, după cum ea însăşi a semnalat.

ADVERTISING

"În legătura cu măsurile anunțate azi-dimineață în direct că urmare a Biroului Executiv al PSD, informații preluate de către mijloacele de informare în masă, doresc să fac următoarea precizare:

Soția dlui Dumitru Buzatu se numește Gabriela Crețu, nu Corina Crețu, așa cum s-a spus în Declarația din față sediului PSD, preluată apoi de presă (nu şi de SpotMedia.ro care a scris numele corect al dnei senator - n.red.).

Doresc să vă asigur în continuare de angajamentul meu de a susține interesele romanilor în Parlamentul European, așa cum am procedat constant în ultimii ani, atât ca membru al Parlamentului European, cât și în calitate de comisar european.

ADVERTISING

În numele adevărului, sper că se vor face precizările necesare, atât de către cei care au lansat numele meu într-un caz cu care nu am nici cea mai mică legătura, cât și de către cei care au preluat această știre", scrie pe Facebook Corina Creţu.

Deocamdată Marcel Ciolacu nu a venit cu nicio rectificare, în schimb adevărata ţintă, senatorul Gabriela Creţu, a ieşit pe toate canalele ca să se arate revoltată de suspendarea din PSD.

“Aştept explicaţie statutară şi legală pentru suspendarea mea din partid. Voi face contestaţie la Comisia de integritate”, a scris Gabriela Creţu pe grupul senatorilor PSD.

ADVERTISING

"Sunt membră a Partidului Social Democrat. Suntem despărțiți de mai bine de 20 de ani și divorțați legal din 2015. (...) De ce să fiu eu suspendată din partidul la care am construit timp de 33 de ani, în care am condus campanii, în care am câștigat eu personal cinci dintre ele? Mi se pare nedrept", a adăugat Gabriela Crețu.

Detalii aici: Cazul Buzatu – Fosta soție Gabriela Crețu nu înțelege de ce a fost suspendată din PSD: Suntem despărțiți de mai bine de 20 de ani!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇