Cine este Ciprian Teleman, propus ministru la Cercetare, cel mai puţin cunoscut nume din echipa USR-PLUS

Cine este Ciprian Teleman, propus ministru la Cercetare, cel mai puţin cunoscut nume din echipa USR-PLUS

Ciprian-Sergiu Teleman a fost propus pentru funcţia de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării în Guvernul Cîţu.

Cum va arăta Guvernul Cîțu. Iată lista completă a miniștrilor PNL, USR PLUS și UDMR

Drulă, Năsui, Ion, Ghinea, Voiculescu şi Teleman – Cine sunt şi ce au făcut până acum cei 6 miniștri propuşi de USR-PLUS

Pe repede înainte: Guvernul Cîţu ar putea fi învestit chiar miercuri, dar ar fi un maraton pentru Parlament

Ciprian-Sergiu Teleman, preşedintele PLUS Ilfov şi consilier în Consiliul Judeţean Ilfov, este antreprenor, cofondator al aplicaţiei de contabilitate-finanţe Max Business and Accounting, dedicată întreprinderilor mici şi mijlocii şi consultant (din 2006) la Time Manager International (TMI), una dintre cele mai mari firme de training şi consultanţă din lume.

ADVERTISING

Şi-a început cariera ca cercetător ştiinţific, fiind atras de partea fundamentală a cercetării, mai ales cea conexă utilizării tehnologiei informaţiei.

Timp de aproape opt ani a avansat de la asistent de cercetare la cercetător ştiinţific senior. A condus programe de cercetare bazate pe modelarea proceselor fizico-matematice, a participat la proiecte europene de cercetare, fiind parte a unor echipe internaţionale.

În paralel cu activitatea ştiinţifică, a participat, timp de zece ani, la proiecte aplicative din zona tehnologiei informaţiei la interferenţa cu cea educaţională, derulate sub egida Ministerului Educaţiei sau a unor companii private.

ADVERTISING

În ultimii ani a activat în domeniul consultanţei de afaceri destinată investitorilor străini în România, în special în aria dezvoltării resurselor umane, conducând numeroase programe de training.

La 28 octombrie 2020, a fost ales preşedinte al Comisiei de învăţământ, sănătate, familie, protecţie socială, protecţie copii, servicii publice sociale şi activităţi sportive din cadrul Consiliului Judeţean Ilfov.

Citeşte şi:

Cine este Sorin Cîmpeanu, propus la Educaţie: ministrul lui Ponta şi şef al rectorilor din ţară, care a trecut prin 3 partide în nici 3 ani

ADVERTISING

Cine este Alexandru Nazare, propus la Finanţe: Vine din PDL, a lucrat în PE, dar şi în trei ministere

Cine este Claudiu Năsui, tânărul de 35 de ani propus ministru la Economie cu licenţa luată la Paris


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇