Ce spune Florin Cîţu despre schimbarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului

Ce spune Florin Cîţu despre schimbarea sa din funcţia de preşedinte al Senatului

Florin Cîţu a fost întrebat despre o posibilă schimbare a sa din funcţie şi a apus că asta nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice.

”Dacă sunt schimbat de aici, nu va rezolva problema preţurilor, dobânzilor, crizei economice. Nu aici este problema. Dacă cineva în PNL se concentrează doar pe asta, ok, pot să facă acest lucru, dar nu vor rezolva, tot vor rămâne preţuri mari, inflaţie mare, dobânzi mari, criză economică”, a declarat Cîţu, miercuri, la Senat.

Fostul premier susţine că problema este să găsească soluţii împreună pentru români.

ADVERTISING

”Eu am spus din primul moment: Sunt la dispoziţia PNL cu soluţii, soluţii liberale, care să îi ajute pe români şi întotdeauna voi face acest lucru, cât voi fi în politică”, a adăugat Cîţu.

Liberalii au de gând să îl schimbe în această sesiune parlamentară pe Florin Cîțu de la preşedinţia Senatului, cu sprijinul PSD, spun surse politice pentru SpotMedia.ro.

Nu se știe dacă mutarea va avea loc chiar săptămâna viitoare, dar liderii PSD şi PNL sunt nerăbdători să scape el, mai ales că fostul premier continuă atacurile la adresa partenerilor de coaliţie.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În plus, el s-a dus singur la Kiev, ceea ce poate fi interpretat ca o subminare a autorităţii pentru Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu.

Sursele politice spun că liberalii voiau să îl lase pe Cîţu preşedinte la Senat până la toamnă, însă s-au răzgândit şi or să îl dea jos până se termină actuala sesiune a Parlamentului.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇