Ce spune Cîţu despre riscul ruperii coaliţiei din cauza Secției Speciale

Ce spune Cîţu despre riscul ruperii coaliţiei din cauza Secției Speciale

Ministerul Justiţiei trebuie să susţină Parlamentul şi coaliţia să găsească o soluţie ca să trecem peste acest moment, a spus luni Florin Cîțu, referindu-se la neînţelegerile din coaliţie pe tema desfiinţării Secţiei Speciale.

”Aceste lucruri trebuie discutate acum şi soluţia trebuie găsită în Parlamentul României. Guvernul României a adoptat un proiect de lege prin care a desfiinţat SIIJ.

Ministerul Justiţiei trebuie să susţină Parlamentul şi coaliţia să găsească o soluţie ca să trecem peste acest moment”, a declarat premierul, întrebat într-o conferinţă de presă dacă consideră că se poate rupe coaliţia din cauza neînţelegerilor pe tema desfiinţării (SIIJ).

Declarația lui vine după ce, duminică, ministrul Justiţiei, Stelian Ion, a spus că se poate rupe coaliţia de guvernare din cauza nerespectării obligaţiilor asumate în domeniul Justiţiei.

”Doar din cauza Secţiei Speciale, acum, nu aş putea spune foarte clar, dar se poate rupe categoric pe nerespectarea obligaţiilor pe care ni le-am asumat pe Justiţie”, a declarat Stelian Ion la Prima TV.

Citește mai multe despre tensiunile din coaliție pe tema desființării Secției Speciale:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇