Ponta, după revenirea la Guvern: Și haterii mei spun că am fost cel mai bun premier pentru zona economică. Să știe vecinii că România are din nou, după 8 ani, un prim-ministru!

Ponta, după revenirea la Guvern: Și haterii mei spun că am fost cel mai bun premier pentru zona economică. Să știe vecinii că România are din nou, după 8 ani, un prim-ministru!

După ce a fost numit consilier la Guvern, fostul premier Victor Ponta a explicat ce are de gând să facă în noul său post pentru a-l ajuta pe Marcel Ciolacu în domeniul relaţiilor economice internaţionale.

”În perioada în care am fost premier am învățat și am avut rezultate importante pentru România în domeniul relațiilor economice interne și internaționale. În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez în zona economică privată și să completez cunoștințele în domeniu din ambele părți public& privat, intern și internațional.

Atâta timp cât domnul Ciolacu, în calitatea sa de premier al României, își dorește să colaborăm în acest domeniu, sunt onorat și foarte deschis să lucrăm împreună. Cred și spre că România poate să-și îmbunătățească relațiile economice cu alte guverne și cu mari investitori internaționali.

ADVERTISING

Nu sunt un om care preferă să stea pe margine și să critice. Dacă am ocazia să sprijin și să obținem rezultate bune sunt bucuros! Și la nivel personal am o relație cordială cu domnul Ciolacu și îmi doresc din toată inima ca Guvern pe care îl conduce să perfomeze în zona economică”, a declarat Ponta pentru Ştiri pe Surse.

„Este o decizie a premierului Ciolacu, cu care am vorbit de mai multe ori in ultima vreme.

Am discutat cu domnul Ciolacu strict pe aceste teme (economice - n.red.). M-a provocat, că e mai uşor să ai opinii de pe margine.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

(...) Îmi doresc şi cred că ar fi bine pentru România să avem relaţii economice cu cât mai multe tari. Nimic altceva pe zona economică nu am discutat. Eu voi fi consilier al primului-ministru. M-am simţit onorat şi-mi face şi plăcere. Premierul a zis că e ceva ce ştiu foarte bine, să vin să ajut”, a adăugat Ponta şi la România TV.

Şi haterii mei spun că am fost cel mai bun premier pentru zona economică

Ulterior, Ponta a avut şi o postare pe Facebook.

„Back în business! Dacă am ocazia să fac ceva concret, nu mă mulţumesc să stau pe margine bosumflat şi să critic tot. Dacă pot să fiu într-o echipă în care sunt apreciat, nu trebuie să fiu eu Căpitan - ştiu să joc şi în atac, şi în apărare.

ADVERTISING

Dacă şi haterii mei spun că am fost cel mai bun premier pentru zona economică, de ce să nu aplic ce am învăţat atunci şi, în plus, ce am văzut în ultimii ani, în zona privată (unde ar trebui să lucreze măcar puţin toţi cei care conduc mari instituţii publice)”, a scris Victor Ponta.

Fostul premier va fi mulţumit, dacă va reuşi să sprijine proiectele prin care vor veni mai mulţi bani în România.

„Dacă reuşesc să sprijin proiecte prin care mulţi bani vin în România (să mai compenseze banii mulţi care pleacă), câştigăm toţi şi sunt mulţumit. Dacă îmi folosesc relaţiile internaţionale ca să ştie vecinii şi partenerii noştri că România are din nou, după 8 ani, un prim-ministru (nu doar un preşedinte absent), cred că fac ceva bun.

Dacă ştiu să explic cu subiect şi predicat oamenilor ce gândesc şi ce fac şi asta îi supără pe gângavii şi analfabeţii care transpiră când văd un ziarist sau un alegător - e un câştig mare”, a mai precizat Ponta.

Acesta i-a îndemnat pe cei care îl displac pe Marcel Ciolacu să se ducă să lucreze cu Klaus Iohannis, Nicolae Ciucă, Cătălin Drulă, George Simion, Ludovic Orban sau Diana Şoşoacă.

„Dacă nu vă place de Ciolacu, puteţi să lucraţi dumneavoastră cu Iohannis, Ciucă, Drulă, Simion, Orban sau Şoşoacă , că aceştia sunt acum , alţii nu - eu sunt mulţumit cu alegerea mea! Dacă nu reuşesc - măcar nu o să regret că am încercat!”, a conchis Victor Ponta.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇