Victor Ponta îi dă sfaturi economice lui George Simion: „Îmi place că e viu”

Victor Ponta îi dă sfaturi economice lui George Simion: „Îmi place că e viu”

Victor Ponta a reacționat sâmbătă la informațiile care au apărut în media și a confirmat că s-a întâlnit cu liderul AUR, George Simion. El a dat detalii și despre ce au discutat, spunând că i-a dat sfaturi pe zona economică și va fi în continuare deschis să susțină orice proiect pe zona economică al PSD sau AUR.

„George Simion este un lider politic nou (îmi place faptul că este “viu” fără să fiu de acord cu toate ideile sale) – conduce un partid fără experiență guvernamentală, dacă mă consultă pe probleme de program economic, îi spun părerea mea și îl sprijin cu toată deschiderea!”, a scris fostul premier într-o postare pe Facebook.

ADVERTISING

„Nu e niciun secret - și nimic de ascuns! Așa cum am mai spus - am o experienșă de guvernare (în special în zona economică) pe care toată lumea o recunoaște și care poate să fie utilă în această situație de criză! Acum lucrez în zona privată și văd dezastrul absolut - și cumplitele probleme cu care orice firmă românească se confruntă în fiecare zi, doar pentru că este româneasca! Sunt deschis și doresc sa ajut anumiți oameni politici - dacă aceștia mă întreabă!”, spune Victor Ponta.

El adaugă că are o bună comunicare cu Marcel Ciolacu, liderul PSD, dar sunt alți social democrați care se opun unei colaborări mai ample, situație care speră să se schimbe după ce Ciolacu va deveni premier în luna mai.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Despre întâlnirea cu George Simion spune că a discutat despre probleme economice.

„Voi fi în continuare deschis să sprijin, pe zona economică, orice proiect al PSD sau AUR (la PNL și USR nu văd deloc asemenea proiecte - este un vid total în acest domeniu, și o lipsă de competență și consecvență extrem de nocivă; adică sunt în economie exact ca și Șeful lor - Dl Președinte Iohannis, suficienți, dezinteresați și aroganți făra nicio substanță)!”, își încheie Victor Ponta postarea.

https://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-dezvaluie-culisele-intalnirii-cu-george-simion-imi-place-ca-este-un-lider--viu-...

Publicată de Victor Ponta pe Sâmbătă, 18 februarie 2023

La finele anului 2021, Europa Liberă scria despre partidul fostului premier PSD că Pro România este primul partid din România care ajunge să nu mai poată beneficia de subvenția lunară din cauza datoriilor. Autoritatea Electorală Permanentă trimite toți banii către un executor, nu la partid.

ADVERTISING

De asemenea, situația nu pare să se fi îmbunătățit. În ianuarie 2023, potrivit Libertatea, creditorii au de recuperat peste un milion de euro de la partidul ProRomânia, potrivit deciziei judecătorilor, iar AEP ar putea confisca partidului încă 1,6 milioane de euro. În acest moment, conturile sunt poprite, iar subvenția încasată de la buget nu acoperă datoriile. Aceleași surse susțin că se poate ajunge și la o plângere penală din cauza campaniei din 2020.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇