Cătălin Drulă și Nicușor Dan anunță că vor colabora ca orașul ”să nu ajungă pe mâna” Gabrielei Firea

Cătălin Drulă și Nicușor Dan anunță că vor colabora ca orașul ”să nu ajungă pe mâna” Gabrielei Firea

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, şi primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, au anunţat că vor continua colaborarea din Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) şi că vor face tot „ce le stă în putere” ca oraşul „să nu ajungă înapoi pe mâna” fostului primar Gabriela Firea.

Liderul USR şi primarul general au precizat, miercuri, pe Facebook, că au avut o întrevedere despre priorităţile de dezvoltare ale Bucureştiului şi respectarea promisiunii făcute împreună locuitorilor oraşului în 2020.

ADVERTISING

Cătălin Drulă a atras atenţia că PNL pare "să trădeze" electoratul şi "să se arunce în braţele" PSD şi la Bucureşti.

"Au fost şi încă mai sunt destule dezastre de reparat după haosul lăsat în urmă de administraţia Firea - PSD. Eforturile de asanare a finanţelor oraşului, de a opri mafiile imobiliare şi eficientizare a instituţiilor locale încep să se vadă. Sunt încă multe de făcut pentru infrastructura oraşului şi am discutat despre proiectele care trebuie accelerate", au adăugat Cătălin Drulă şi Nicuşor Dan.

ADVERTISING

Și PNL promite să mențină alianțele din București și fără Ciprian Ciucu la butoane. Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, susţine că demisia lui Ciprian Ciucu de la PNL Bucureşti este doar o chestiune administrativă, care nu influenţează în niciun fel alianţele locale, pe sectoare, existente în momentul de faţă, nici obiectivele politice ale PNL.

Ciprian Ciucu a anunțat marţi că a demisionat din funcția de președinte al PNL București. Primarul Sectorului 6 subliniază că singurul motiv pentru care a luat această decizie este timpul.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇