Ciprian Ciucu a demisionat de la șefia PNL București

Ciprian Ciucu a demisionat de la șefia PNL București

Ciprian Ciucu a anunțat că a demisionat din funcția de președinte al PNL București. Primarul Sectorului 6 subliniază că singurul motiv pentru care a luat această decizie este timpul.

”Mi-am depus astăzi demisia din funcția de președinte al organizației PNL București. Unicul motiv pentru care am luat această decizie este timpul. În acest context, Sectorul 6 are mult mai mare nevoie de mine iar eu am nevoie de timp pentru a mă ocupa de numeroasele proiecte pe care le-am început.

Unele sunt deja finalizate, așa cum știți, iar altele sunt în derulare. Pentru a le vedea devenite realitate este nevoie ca tot timpul și energia mea să le dedic oamenilor din Sectorul 6”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

ADVERTISING

Edilul le urează succes celor din organizația PNL București și din Consiliul General și spune că toate proiectele pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate.

”Le urez succes colegilor din organizația PNL București, colegilor din Consiliul General și le spun că toate proiectele noastre pot fi duse la îndeplinire cu dedicare și seriozitate. De astăzi înainte pentru mine va fi și mai multă administrație dar și mai puțină politică”, a precizat Ciucu.


ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇