Îl va susține USR pe Nicușor Dan și în 2024? Ce spune Drulă

Îl va susține USR pe Nicușor Dan și în 2024? Ce spune Drulă

Cătălin Drulă a fost întrebat dacă USR va susţine o nouă candidatură a lui Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat la Primăria Capitalei.

Şeful USR a spus că decizia o va lua împreună cu colegii de partid şi va fi bazată pe performanţă, perspective şi opţiunile reale pentru Bucureşti.

„Noi nu am rupt legăturile cu domnul Nicuşor Dan niciodată. De altfel, am fost unul dintre cele două partide. Dumnealui a ajuns primar al Bucureştiului susţinut de USR şi PNL Bucureşti.

Este încă devreme pentru acest moment (întrebat dacă l-ar mai susţine o dată – n.red.). Văd şi unele lucruri care nu s-au întâmplat în Bucureşti de 10 sau 15 ani. De exemplu, asanarea finanţelor oraşului. Recent a anunţat că am scăpat, în sfârşit, de datorii.

Noi facem parte dintr-o coaliţie de guvernare locală la Bucureşti, alături de PNL. Avem încă o colaborare”, a declarat Cătălin Drulă, întrebat marţi seara la TVR Info dacă USR va avea candidat propriu la Primăria Capitalei sau îl va susţine tot pe Nicuşor Dan pentru un al doilea mandat.

El a adăugat că este încă devreme ca USR să ia o decizie acum cu privire la candidatul la PMB, însă în niciun caz nu va lăsa Bucureştiul, din nou, „pe mâna Gabrielei Firea”.

„Pentru 2024 este încă devreme şi este o decizie pe care o iau împreună cu colegii mei din partid, bazată pe performanţă, pe perspective şi pe ce opţiuni reale are Bucureştiului. În niciun caz nu lăsăm Bucureştiul pe mână Gabrielei Firea, din nou”, a conchis liderul USR. 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇