Cătălin Cîrstoiu vrea să abordeze Bucureștiul ca pe un pacient în stare gravă: Patologiile lui sunt complexe

Cătălin Cîrstoiu vrea să abordeze Bucureștiul ca pe un pacient în stare gravă: Patologiile lui sunt complexe

Medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL la alegerile locale din 9 iunie pentru Primăria Capitalei, afirmă că Bucureştiul este ca un pacient în stare gravă, cu patologii complexe, pe care doar o echipă de specialişti le poate rezolva, aşa cum se întâmplă şi într-un spital.

Cîrstoiu a precizat că el nu operează singur, având tot timpul o echipă.

El a mai spus că Nicuşor Dan, deşi extrem de inteligent, nu a reuşit să adune o echipă de specialişti cu opinii pertinente în jurul său.

”Gândiţi-vă că eu în spital nu operez singur (…) eu operez o echipă. În toată viaţa mea, am construit echipe, am coordonat echipe. (…) Primarul general, domnul Nicuşor Dan, este un matematician. Este un om extrem de inteligent şi cinstit.

ADVERTISING

Îi apreciez extrem de mult inteligenţa, dar, din păcate, cred eu că n-a reuşit să contureze nişte echipe corecte, formate de profesionişti, care să exprime o opinie coerentă”a declarat medicul, miercuri seară, la Antena 3.

Medicul mai spune că ”Primăria Capitalei e ca un spital, are mai multe departamente”, iar aceste departamente trebuie corelate şi stimulate pentru a lucra bine împreună.

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a mai afirmat că alianţa dintre cele două partide dă Bucureştiului o şansă enormă, aceea de a avea un primar cu majoritate în Consiliul General, susţinut de Guvern.

ADVERTISING

”Eu cred că această alianţă - şi ăsta e unul din motivele care m-a determinat suplimentar să fac pasul acesta - această alianţă dă o şansă enormă Bucureştiului, şansa unui Consiliu General format din membrii PSD, PNL. Şansa unui primar general care să aibă un consiliu favorabil care să poată duce la la construcţii şi mai mult de atât, mai vreau să vă spun un lucru, este imposibil, oricât te-ai strădui să faci ceva bun având ostilitate a Guvernului, a primului-ministru”, a declarat Cătălin Cîrstoiu.

ADVERTISING

Medicul Cătălin Cîrstoiu și-a lansat, miercuri, candidatura la Primăria Capitalei, susținut de PNL și PSD, într-un amplu eveniment la Palatul Parlamentului.

El a spus că a luat decizia să candideze pentru că, în calitate de medic, a ajuns la concluzia că sănătatea orașului este extrem de importantă pentru sănătatea cetățenilor.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇