Bucuriile lui Ciolacu, după 6 luni de guvernare: Că PSD „fixează ora la ceas” și nu mai are vrăjitoare la ușă

Bucuriile lui Ciolacu, după 6 luni de guvernare: Că PSD „fixează ora la ceas” și nu mai are vrăjitoare la ușă

Social-democrații și-au făcut, joi, bilanțul după 6 luni de guvernare alături de PNL și UDMR. Președintele Marcel Ciolacu s-a declarat bucuros că PSD este la conducere și își poate impune măsurile.

El spune și că partidul a evoluat.

„Am construit un plan şi ne-am luptat să-l punem cât mai bine în practică. (…) Venim în faţa dumneavoastră şi a românilor să spunem ce-am făcut şi de ce ne-am asumat să intrăm la guvernare. Mă bucur că în continuare PSD continuă să fixeze ora la ceas.

Și mai nou mă bucur că am evoluat. Ultima dată aveam la uşă vrăjitoarele, acum avem opoziţia. Începem să mergem înainte. Am decis să intrăm la guvernare acum 6 luni fiindcă situaţia ţării devenise dramatică", a afirmat Ciolacu la Parlament.

Nu este clar la ce episod cu vrăjitoare se referă Ciolacu, pentru că au fost mai multe. De exemplu, în 2010, la Congresul PSD au venit mai multe femei care au spus că sunt vrăjitoare puternice și au venit să desfacă magia neagră care ar fi fost aruncată asupra politicienilor ca să se certe. Vrăjitoarele spuneau atunci că după ritualurile lor România o va duce mai bine.

Un alt episod a fost în 2019, când alte vrăjitoare au ieșit în față cu ritualuri prin care promiteau că a fost luminată mintea politicienilor, ca să lucreze pentru popor, iar cei care nu o fac și sunt corupți să meargă la închisoare.

Ciolacu a mai spus că a fost nevoie ca PSD să intre la guvernare pentru că „guvernările anterioare au provocat mai ales o lipsă profundă de încredere".

"Nu mai era timp de experienţe politice care ar fi ţinut în continuare România captivă unui haos sanitar, economic şi social. Era timpul ca PSD să-şi asume din nou responsabilitatea şi să pună umărul la stabilizarea României în ceea mai grea perioadă de după Revoluţie", a adăugat liderul social-democraţilor.

El susţine că, în condiţiile în care românii se confruntă cu probleme, Guvernul trebuie să facă un efort şi mai mare.