Benjamin Netanyahu a primit și a doua doză de vaccin împotriva COVID-19

Benjamin Netanyahu a primit și a doua doză de vaccin împotriva COVID-19

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost vaccinat, sâmbătă, cu a doua doză a vaccinului împotriva SARS- CoV2.

Vaccinul administrat lui Netanyahu este cel BioNTech/Pfizer.

“Am ajuns la un acord cu Pfizer pentru alte transporturi mari de vaccinuri pentru Israel, ceea ce ne va permite să îi vaccinăm pe toţi cetăţenii israelieni până la jumătatea lunii martie. Am intrat în perioada corona împreună şi vom fi primii din lume şi vom ieşi din asta mai puternici ca oricând”, a anunţat premierul.

ADVERTISING

Potrivit The Jerusalem Post, alături de Netanyahu a primit a doua doză de vaccin anti-Covid-19 şi ministrul Sănătăţii, Yuli Edelstein, la Centrul Medical Sheba din Ramat Gan.

Israelul a cumpărat din timp doze de vaccin, plătind pentru ele chiar mai mult, spune jurnalistul și scriitorul Nadav Eyal, într-un dialog cu SpotMedia.ro. Dar nu ar fi reușit vaccinarea rapidă, fără ca rețeua de sănătate să fie complet informatizată și fără să își fi asigurat colaborarea liderilor comunităților unde fake news-urile ar fi putut crea vulnerabilități: comunitatea ultraortodoxă și cea arabă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

O poveste pe care premierul Benjamin Netanyahu o prezintă ca reușită personală și care, se pare, îl va reconfirma politic la alegerile din martie.

Citește textele zilei pe Spotmedia.ro

Once a loser în America, nu mai ai cale de întoarcere. Cum a ajuns Trump în câteva ore nomina odiosa, de care se leapădă toți și unde e capcana pentru democrați – Interviu video

De la deznădejde la speranță, prin luptă

Campania de neîncredere

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇