Barna îl apără pe Iohannis, după ce s-a văzut cu Nicușor Dan: E legitimă îngrijorarea de a avea încă 4 ani cu PSD

Barna îl apără pe Iohannis, după ce s-a văzut cu Nicușor Dan: E legitimă îngrijorarea de a avea încă 4 ani cu PSD

Liderul USR, Dan Barna, consideră ”perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD”.

Întrebat dacă ar trebui ca şeful statului să se implice în lupta pentru alegerile locale, Barna argumentează că ”preşedintele unei ţări are responsabilitate pentru funcţionarea ţării pe toate palierele”.

Iarna vine, bucureștenii riscă să rămână în frig și fără apă caldă. Ce soluții au Gabriela Firea, Nicușor Dan și Traian Băsescu 

”Preşedintele unei ţări are responsabilitate pentru funcţionarea ţării pe toate palierele. În egală măsură nu trebuie să uităm că preşedintele Iohannis este un fost primar al Sibiului, având mai multe mandate, un om care înţelege foarte bine ce înseamnă importanţa unor proiecte credibile pentru ceea ce înseamnă un oraş sau altul.

ADVERTISING

Când vorbim de Bucureşti, de capitala României, mi se pare perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD, de a avea încă patru ani în care să ni se servească dansuri de cameră în loc de administraţie competentă”, a afirmat Dan Barna, vineri, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă în opinia sa este normală întâlnirea preşedintelui cu un candidat pentru Primăria Capitalei.

Nicușor Dan a fost joi dimineață cu Orban la Cotroceni, dar nu vrea să spună ce a vorbit cu Iohannis. Precizări de la Administrația Prezidențială

ADVERTISING

Întâlnirea, ”perfect logică”

În ceea ce priveşte faptul că reuniunea dintre şeful statului şi candidatul Nicuşor Dan a avut loc cu puţin timp înaintea alegerilor locale, Barna susţine că întâlnirea dintre cei doi era una ”perfect logică şi perfect necesară”.

”Este decizia preşedintelui cum transmite preocuparea pentru o temă atât de importantă cum este Primăria Capitalei. Eu consider că această întâlnire era una perfect logică şi perfect necesară pentru această miză importantă pe care o are fiecare român şi fiecare bucureştean.

ADVERTISING

Două scenarii în care Nicușor Dan o poate învinge pe Firea și ce pârghii joacă dezvoltatorii imobiliari în campanie

Ideea că Bucureştiul ar putea să rămână sub Gabriela Firea şi sub PSD este o idee care trebuie combătută cu toată energia. Fiecare om trebuie să iasă la vot şi să voteze Nicuşor Dan, asta e miza reală”, a mai declarat liderul USR.

https://www.facebook.com/DanBarnaUSR/videos/631479354218326

Întâlnirea

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan s-au aflat joi dimineaţă la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

Administraţia Prezidenţială a precizat că au fost discutate soluţii urgente pentru problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, dar şi proiecte pe termen mediu şi lung pentru oraş.

Klaus Iohannis a apreciat că soluţiile propuse de Nicuşor Dan sunt fezabile şi pot duce la rezolvarea deficienţelor grave existente.

Vezi și Vizita lui Nicușor Dan la Cotroceni, criticată aspru: Iohannis a încălcat Constituţia. Pe Firea de ce nu a chemat-o niciodată?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇