Nicușor Dan a fost de dimineață cu Orban la Cotroceni, dar nu vrea să spună ce a vorbit cu Iohannis UPDATE Precizări de la Administrația Prezidențială

Nicușor Dan a fost de dimineață cu Orban la Cotroceni, dar nu vrea să spună ce a vorbit cu Iohannis UPDATE Precizări de la Administrația Prezidențială

Premierul Ludovic Orban şi candidatul PNL-USR PLUS la Primăria Capitalei Nicuşor Dan au mers, joi dimineaţă, la Palatul Cotroceni, unde s-au întâlnit cu preşedintele Klaus Iohannis.

”Pot să vă confirm că am avut această discuţie cu preşedintele şi cu premierul”, a declarat Nicuşor Dan pentru News.ro.

Pentru Mediafax, Nicușor Dan a spus că: ”Ce pot să spun este că președintele Iohannis, înainte de a fi președinte, a fost primarului de mare succes al unui mare oraș. A adus investitori și a pus Sibiul pe harta culturală”.

Nicușor Dan a mai spus, pentru Agerpres, că: "Am discutat despre Bucureşti în linii mari".

Nicuşor Dan a precizat, pentru News.ro, că s-a întâlnit cu premierul Ludovic Orban la Palatul Victoria şi că au mers împreună la întâlnirea cu preşedintele Iohannis.

Candidatul dreptei la Primăria Capitalei nu a oferit detalii despre conţinutul discuţiilor, susţinând că nu are acceptul celorlalţi participanţi pentru a furniza aceste informaţii.

Însă Administrația Prezidențială a transmis un comunicat la amiază, în care a oferit detalii despre întâlnire.

''Administraţia Prezidenţială confirmă că preşedintele României, preocupat fiind de problemele cu care se confruntă zilnic bucureştenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicuşor Dan.

În cadrul discuţiilor, la care a participat şi premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluţiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum şi proiectele de dezvoltare a oraşului pe termen mediu şi lung'', se arată într-un comunicat transmis de instituție.

Iohannis: Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că mai sunt doar câteva zile până la ”un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următorii patru ani localităţile”.

”Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea”, a afirmat Iohannis, precizând că este alegerea fiecăruia dintre noi. Şeful statului a lansat un îndemn pentru participarea la vot.

”Au mai rămas doar câteva zile până la un moment definitoriu pentru modul în are vor evolua în următrii patru ani localităţile. Mergem la urne pentru a decide cui încredinţăm administrarea.

Stă în mâinile noastre să alegem”, a afirmat Klaus Iohannis, precizând că de fiecare în parte depinde dacă vor fi sau nu făcute investiţii în localităţi.

Şeful statului a făcut referire la faptul că alegerile locale au fost amânate din cauza pandemiei, iar acum suntem mai pregătiţi decât în iunie pentru a organiza scrutinul în condiţii de siguranţă.

”Mă refer la dezinfectarea riguroasă a secţiilor de vot, la crearea unor circuite separate de intrare şi ieşire, la dezinfectarea mâinilor înainte şi după exercitarea votului.

Dacă toată lumea va păstra regulile de bază care se rezumă la purtarea corectă a măştii, dezinfectarea mâinilor şi păstrarea distanţei, atunci riscul de infectare în secţii e redus la minimum”, a afirmat şeful statului.

”Votul este cel mai important instrument”, a afirmat Iohannis, care a lansat  un îndemn pentru participarea la vot.

Nicuşor Dan: Este o luptă de valori în care eu vreau ca fetiţei mele să nu i se spună că o panaramă este mare vedetă


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇