Băcanu: Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5!

Băcanu: Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5!

Cristian Bacanu, candidatul PNL la Primaria Sectorului 5, a anunțat pe Facebook că Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor.

„Biroul Electoral de Sector a decis renumărarea voturilor la Sector 5! Ceilalți vor face contestație”, a scris Cristian Băcanu pe Facebook.

Înainte de ședința BEC, Băcanu scrisese că se va decide soarta alegerilor de la Sectorul 5 și că "Orice ar fi, lupt alături de colegii mei din PNL Sector 5 până la capăt!".

ADVERTISING

"Este inadmisibil să lăsăm soarta democrației din România la dispoziția clanurilor mafiote, a unor condamnați şi a unor hoți care i-au furat efectiv pe cetățenii din Sectorul 5 timp de zeci de ani. Am stat în stradă în 2015 la protestele de după Colectiv, în 2017 după OUG 13, dar şi la 10 august 2018.

Ce am spus atunci, rămâne valabil şi azi: nepăsarea şi tăcerea nasc monştri! Schimbarea şi lupta contra membrilor crimei organizate deghizați în politicieni este în puterea noastră. Nu uitați niciodată, noi cei buni şi corecți suntem mai mulți decât ei", a adăugat el.

ADVERTISING

Bacanu declarase, luni, că va cere renumărarea voturilor pentru că “se impune verificarea existenței unei fraude masive în Sectorul 5”.

Cristian Popescu-Piedone a spus, miercuri, că nu este împotriva unei renumarari a voturilor, susţinând că ar obţine mai multe voturi, conform Stirile Pro TV.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:

ADVERTISING

A.G.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇