Aurelian Bădulescu demisionează de la președinția Organizației PSD Sector 3, după ce a postat o fotografie cu Iohannis în postura lui Hitler

Aurelian Bădulescu demisionează de la președinția Organizației PSD Sector 3, după ce a postat o fotografie cu Iohannis în postura lui Hitler

Fostul viceprimar al Capitalei, Aurelian Bădulescu, anunță că demisionează din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3, după ce a postat pe Facebook o imagine trucată cu șeful statului purtând mustață de Hitler.

El a precizat că a acționat impulsiv și mânat de furie.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„În mai puțin de un an de zile, Iohannis și Orban au distrus România. Au eșuat complet atât în gestionarea pandemiei, cât și pe plan economic. (…) Indiferent că le place sau nu, acesta este adevărul. Cum la fel de adevărat este faptul că și eu am greșit. Am acționat impulsiv și mânat de furia pentru modul în care acești oameni au înțeles să conducă această țară.

Și eu, la fel ca milioane de români, vedem cum acești oameni sacrifică o țară întreagă pentru funcțiile și privilegiile lor. Acest lucru nu este corect. Dar asta nu justifică nicicum acea poză pe care am postat-o pe rețelele sociale. Regret profund această postare impulsivă și îmi cer scuze tuturor celor pe care i-am lezat prin acest gest, deși nu am intenționat nicio clipă acest lucru”, scrie pe Facebook Aurelian Bădulescu.

Rămâne în continuare în partid

El precizează că, sub nicio formă, acțiunea sa nu a implicat partidul din care face parte.

Îmi asum greșeala și demisionez din funcția de președinte interimar al Organizației PSD Sector 3. Rămân în continuare un social-democrat convins și voi lupta alături de toți colegii mei pentru a câștiga alegerile din 6 decembrie. Fac un apel către fiecare român, care a avut de suferit ca urmare a incompetenței și cinismului PNL , să vină la vot. Doar la urne putem să facem România bine”, conchide Bădulescu.

Fostul viceprimar general al Capitalei a postat pe Facebook o imagine trucată cu șeful statului purtând mustață de Hitler. Aurelian Bădulescu a scris că „Iohannisismul este acea doctrină de distrugere a identității naționale, ce pune bazele cedării suveranității naționale”.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖