Allen Coliban acuză un lider al tineretului liberal că o amenință cu bătaia pe Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului

Allen Coliban acuză un lider al tineretului liberal că o amenință cu bătaia pe Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului

O postare a unui membru al Tineretului Liberal din Brașov a generat reacții dure din partea primarului Allen Coliban, dar și a celor din „Vă vedem din Brașov”.

Este vorba de vicepreședintele TNL Brașov, Bogdan Pintilie, care a postat o poză cu viceprimarul Brașovului, Flavia Boghiu, prelucrată astfel încât să aibă o vânătaie sub ochi. Iar comentariul tânărului liberal este: „O prinde bine Rozul, peste tot”.

Postarea liberalului a fost criticată de primarul Brașovului, Allen Coliban: „Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire incalificabilă. La postarea domniei sale răspunde, de data asta pe șleau, un dezvoltator imobiliar dintre cei mai dubioși, îndemnând la repetarea a ceea ce au făcut, la Mogoșoaia, alți golani din politică. (...) E îngrozitor să vezi tineri liberali cu metehne potrivite mai degrabă unui clan mafiot. Există niște limite. Sau măcar ar trebui să existe. Sper ca PNL-ul să îl demită urgent pe liderul tineretului liberal din Brașov. Noi vom face o plângere penală”.

Într-o postare publică, un lider al tineretului liberal amenință o femeie cu bătaia. O face mârlănește, cu o nesimțire...

Publicată de Allen Coliban pe Duminică, 30 ianuarie 2022

Despre postare și omul de afaceri pomenit de Allen Coliban a scris și „Vă vedem din Brașov”:

ADVERTISING

„Vicepreședintele PNL Tineret Pintilie Bogdan și Kehaiyan Garis-Vicentiu visează să o bată pe Flavia Boghiu, viceprimarul Brașovului. (...) Kehaiyan este armean, dezvoltatorul interlop care a tăiat ilegal un deal din Brașov în 2017 ca să construiască 1000 de apartamente sub belvederele de pe drumul Poienii. Vă aduceți aminte de American Dream? El e. Acum e supărat că Urbanismul este la Flavia Boghiu și cel mai probabil nu vrea să-i permită să distrugă dealurile alea.

Cei doi, vedeți din poze, își doresc ca poza să nu fie "un mișto", ci să fie reală, interlopul încurajând cu un "să facem și la Brașov" cazul Mogoșoaia (cel în care o consilieră locală a fost amenințată că va rămâne în scaun cu rotile). Ăștia sunt bărbații din Brașov? Ăștia suntem noi brașovenii? Ăștia sunt tinerii liberali? Am ajuns să ne dorim ca femeile să fie bătute, să fie lăsate în scaun cu rotile?”

Vicepreședintele PNL Tineret Pintilie Bogdan și Kehaiyan Garis-Vicentiu visează să o bată pe Flavia Boghiu, viceprimarul...

Publicată de Va vedem din Brasov pe Duminică, 30 ianuarie 2022

În replică, Bogdan Pinilie (PNL) spune că poza nu îi aparține, ci este preluată de la un/unii jurnaliști din Brașov, „jurnaliști pe care doamna i-a dat afară din sala de ședința a Consiliului Local Brașov”: „DOAR textul îmi aparține si nu are nicio legătură cu violența domestică, agresiunile fizice, etc. (...) Persoanele “deranjate” de postările mele, să îmi dea unfollow, nu este nicio pierdere.???????? Doamnei Flavia Boghiu, dacă a fost deranjată de postarea mea, îi cer scuze public și pe viitor voi avea grijă să mă port cu mănusi, nu aș vrea să fim dușmani, mai ales că la Brașov USR și PNL sunt în alianță.????

Bună ziua tuturor! ???? Am fost sunat astăzi de către o doamnă care s-a recomandat a fi de la EuropaFm, legat de o...

Publicată de Pintilie Bogdan pe Duminică, 30 ianuarie 2022

Postarea tânărului liberal vine la doar câteva zile după incidentul violent de la Mogoșoaia, unde un membru PNL și unul PMP au agresat o consilieră USR.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇