Will Smith și-a aflat pedeapsa, după ce l-a plesnit pe Chris Rock la Oscaruri

Will Smith și-a aflat pedeapsa, după ce l-a plesnit pe Chris Rock la Oscaruri

Will Smith nu va mai putea participa la ceremoniile de acordare a premiilor Oscar în următorii 10 ani, ca pedeapsă după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă, în timpul ceremoniei din acest an.

”Boardul a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând din 8 aprilie 2022, domnului Smith nu i se va permite să participe la evenimentele sau programele Academiei, nici în persoană, nici virtual, inclusiv, dar nu limitat, la acordarea premiilor”, a declarat președintele Academiei, David Rubin, relatează CNN.

ADVERTISING

”Accept și respect decizia Academiei”, a transmis Will Smith prin intermediul unui comunicat de presă citat de CNN.

Will Smith și-a anunțat demisia încă de săptămâna trecută din Academia Oscarurilor.

Sancțiunea vine după ”tone de dezbateri” interne, a declarat un membru al board-ului Academiei pentru CNN.

”Ediția a 94 a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a celor care au depus o muncă incredibilă pe parcursul anului trecut. Acele momente au fost umbrite de un comportament inacceptabil, violent, al dl Smith pe scenă. În timpul transmisiunii, nu am reușit să îndreptăm situația, lucru pe care îl regretăm”, se mai arată în comunicatul Academiei, în care se menționează că acest episod a fost ”fără precedent”.

ADVERTISING

Demisia lui Will Smith însemna doar că el nu mai are drept de vot, dar asta nu presupunea automat și că nu mai poate fi nominalizat la Oscar în viitor, a declarat o sursă pentru CNN.

În plus, cutuma era că un câștigător al unei ediții, cum este Will Smith anul acesta, prezintă un premiu la ediția următoare, ceea ce controversatul actor nu va mai putea face prea curând.

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇