Soţia lui Will Smith a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la gala Oscar

Soţia lui Will Smith a vorbit pentru prima dată despre incidentul de la gala Oscar

Jada Pinkett Smith a reacţionat pe reţelele de socializare, la două zile după ce soţul ei, Will Smith, l-a pălmuit pe umoristul Chris Rock, pe scena de la Oscar.

Ea a scris pe Instagram un mesaj enigmatic. „Este o perioadă a vindecării şi eu sunt pregătită pentru asta”. 

Episodul șocant de la Oscaruri, când Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă deplasată despre soția lui, a făcut înconjurul planetei.

Incidentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar și a făcut glume pe seama lui Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, dar și la adresa soției sale Jada Pinkett-Smith, aşezată în primul rând.

ADVERTISING

El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”. 

„Jada Pinkett-SmithSmith, te iubesc, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, iar Jada și-a dat ochii peste cap.

Nici Will Smith nu a gustat gluma, deși inițial a râs la ea. Apoi, a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. 

Întors în scaun, el i-a strigat lui Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”.

Mai târziu, el și-a cerut iertare. Dar scandalul a făcut deja înconjurul lumii, care vorbeşte mai mult despre asta decât despre premiul Oscar câştigat, în sfârşit, de Smith.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇