Will Smith îi cere iertare lui Chris Rock: Violenţa în toate formele ei e otrăvitoare şi distructivă

Will Smith îi cere iertare lui Chris Rock: Violenţa în toate formele ei e otrăvitoare şi distructivă

Will Smith şi-a cerut iertare după ce l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor duminică seară.

„Violenţa în toate formele ei este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu din seara Premiilor Academiei a fost inacceptabil şi de nescuzat. Glumele pe cheltuiala mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine şi am reacţionat emoţional”, a scris Smith pe Instagram.

„Aş dori să-ţi prezint scuze în mod public, Chris. Am fost deplasat şi m-am înşelat. Sunt jenat şi acţiunile mele nu arată bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violenţă într-o lume a iubirii şi bunătăţii”, a subliniat actorul.

ADVERTISING

Mesajul continuă: „Aş dori, de asemenea, să-mi prezint scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanţilor şi tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aş dori să prezint scuze familiei Williams şi familiei mele 'King Richard'. Regret profund că acest comportament al meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toţi”.

Altercația a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar și a făcut glume pe seama lui Will Smith, nominalizat la categoria "Cel mai bun actor" pentru rolul din "King Richard”, dar și la adresa soției sale Jada Pinkett-Smith, aşezată în primul rând.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în "G.I. Jane II". 

"Jada Pinkett-SmithSmith, te iubesc, abia aştept să văd G.I. Jane II", a spus Christ Rock, iar Jada și-a dat ochii peste cap.

Nici Will Smith nu a gustat gluma, deși inițial a râs la ea. Apoi, a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. 

Momentul a uimit telespectatorii, care au accesat reţelele de socializare, deoarece nu a fost imediat clar dacă altercaţia a fost o scenetă sau nu. Câteva momente mai târziu, Smith a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor pentru interpretarea din „King Richard”. În discursul său, el a prezentat scuze Academiei şi colegilor săi nominalizaţi, dar nu s-a adresat lui Rock.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇