Reacţia Academiei americane de Film, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor

Reacţia Academiei americane de Film, după ce Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock pe scena Oscarurilor

Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice a emis o declaraţie cu privire la palma dată de Will Smith lui Chris Rock, moment care a şocat întreaga audienţă a celei de-a 94-a ediţie a premiilor Oscar.

Smith a urcat pe scenă în timpul ceremoniei de duminică seară, la Los Angeles, şi l-a pălmuit pe Chris Rock, după ce actorul a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith.

„Academia nu acceptă violenţa sub nicio formă. În această seară suntem încântaţi să sărbătorim câştigătorii noştri a 94-a premii Oscar, care merită acest moment de recunoaştere din partea colegilor lor şi a iubitorilor de film din întreaga lume”, a transmis Academia citată de Variety.

ADVERTISING

În timp ce era ce prezentat premiul pentru lungmetraj documentar, Rock a glumit pe seama soţiei lui Will Smith, Jada Pinkett Smith, care s-a ras pe cap ca urmare a alopeciei de care suferă. El a făcut referire la filmul din 1997 „G.I. Jane”, în care Demi Moore apare la fel. Pinkett Smith a vorbit deschis despre problemele pe care le are din cauza acestei boli. 

Smith a reacţionat la glumă urcând pe scenă şi pălmuindu-l pe Rock. S-a întors apoi la locul lui şi a strigat: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”. 

ADVERTISING

„Vreau să cer iertare Academiei”, a spus Will Smith în lacrimi, după ce a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor în rol principal” pentru rolul din filmul „King Richard”. „Dragostea provoacă lucruri nebuneşti”, a adăugat el.

Poliția americană transmite că actorul Chris Rock a refuzat să depună plângere, dar mulți se întreabă dacă Will Smith nu ar fi fost arestat până acum, dacă era un om obișnuit, iar alții cred că ar fi trebuit să i se ia înapoi premiul Oscar abia decernat.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇