Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock pe scenă la Oscaruri, din cauza unei glume despre soţia sa. A cerut apoi iertare în lacrimi (Video)

Will Smith l-a plesnit pe Chris Rock pe scenă la Oscaruri, din cauza unei glume despre soţia sa. A cerut apoi iertare în lacrimi (Video)

Un moment tensionat a avut loc duminică, la cea de-a 94-a gală de decernare a premiilor Oscar. Will Smith a urcat pe scenă și l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock.

Momentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar și a făcut glume pe seama lui Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, dar și la adresa soției sale Jada Pinkett-Smith aşezată în primul rând.

El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în "G.I. Jane II". 

ADVERTISING

"Jada Pinkett-SmithSmith, te iubesc, abia aştept să văd G.I. Jane II", a spus Christ Rock, iar Jada și-a dat ochii peste cap.

Nici Will Smith nu a gustat gluma, deși inițial a râs la ea. Apoi a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. 

Întors în scaun, el i-a strigat lui Rock: "Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită".

Mulţi dintre cei aflaţi în sală au părut uluiţi de altercaţie, așteptând să vadă dacă momentul a fost regizat sau nu.

Oscar 2022 - Lista câștigătorilor

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

Diddy a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a marca celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”. Diddy a abordat situaţia spunând: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste", a spus el. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pinkett Smith a anunţat anul trecut că s-a ras în cap după ce s-a luptat cu alopecia.

Puțin mai târziu, când a câștigat Oscarul pentru "cel mai bun actor în rol principal" pentur rolul din "King Richard", Will Smith a cerut iertare.

"Vreau să prezint scuze Academiei", a spus Will Smith în lacrimi. "Dragostea provoacă lucruri nebuneşti", a adăugat el.

Will Smith emotional reaction to Oscars win and Chris Rock

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇