Decizia luată de Chris Rock după ce a fost plesnit de Will Smith

Decizia luată de Chris Rock după ce a fost plesnit de Will Smith

Episodul șocant de la Oscaruri, când Will Smith i-a dat o palmă lui Chris Rock, după ce acesta a făcut o glumă deplasată despre soția lui, a făcut înconjurul planetei și a atras atenția poliției.

Mulți se întreabă dacă Will Smith nu ar fi fost arestat până acum, dacă era un om obișnuit. Alții spun că ar fi trebuit să i se ia înapoi premiul Oscar pe care tocmai l-a câștigat.

Poliția americană transmite că actorul Chris Rock a refuzat să depună plângere, după ce a fost pălmuit de Will Smith.

Cu toate acestea, unii comentatori spun că Will Smith ar putea fi anchetat de poliție, chiar dacă Chris Rock nu a depus plângere, din moment ce totul a fost filmat și difuzat la TV.

ADVERTISING

„Cea mai tare noapte din istoria televiziunii”, a comentat Chris Rock, după schimbul de replici cu Will Smith.

Diddy, care a urcat pe scenă imediat după incident, a precizat: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe cu dragoste".

Watch the uncensored moment Will Smith smacks Chris Rock on stage at the Oscars, drops F-bomb

Incidentul a avut loc atunci când Chris Rock a venit să prezinte Oscarul pentru cel mai bun documentar și a făcut glume pe seama lui Will Smith, nominalizat la categoria „Cel mai bun actor” pentru rolul din „King Richard”, dar și la adresa soției sale Jada Pinkett-Smith, aşezată în primul rând.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

El a menţionat că Jada, care în prezent este cheală, ar putea juca în „G.I. Jane II”. 

„Jada Pinkett-SmithSmith, te iubesc, abia aştept să văd G.I. Jane II”, a spus Christ Rock, iar Jada și-a dat ochii peste cap.

Nici Will Smith nu a gustat gluma, deși inițial a râs la ea. Apoi, a urcat pe scenă şi l-a lovit peste faţă pe Chris Rock. 

Întors în scaun, el i-a strigat lui Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”.

Mai târziu, el și-a cerut iertare. Dar scandalul a făcut deja înconjurul lumii, care vorbeşte mai mult despre asta decât despre premiul Oscar câştigat, în sfârşit, de Smith.

ADVERTISING

Ce părere ai despre reacția lui Will Smith?


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇