Cum arată la un an Lilibet, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan (Foto)

Cum arată la un an Lilibet, fiica prinţului Harry şi a lui Meghan (Foto)

Prinţul Harry şi soţia sa Meghan au publicat o nouă fotografie cu fiica lor, Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, realizată la petrecerea de un an a fetiţei.

În fotografie, Lili este surâzătoare, în iarbă, la prima ei petrecere, care a avut loc sâmbătă, la Frogmore Cottage, locuinţa ducilor de Sussex în Marea Britanie.

Lili şi-a petrecut prima aniversare în Marea Britanie cu părinţii şi fratele mai mare Archie, care a călătorit cu ei din California pentru a asista la festivităţile prilejuite de Jubileul de Platină al străbuncii. 

Invitaţii la petrecere s-au bucurat de un tort făcut de cofetarul londonez Claire Ptak, care a creat şi tortul de nuntă al lui Harry şi Meghan în 2018. 

ADVERTISING

Fotografia lui Lili a fost făcută de artistul britanic Misan Harriman, acelaşi care a realizat poza cu Harry şi Meghan prin care aceştia anunţau că vor avea încă un copil anul trecut. 

Harriman a distribuit pe Twitter fotografii de la petrecere, scriind: „A fost un privilegiu să sărbătoresc prima aniversare a lui Lilibet cu familia mea şi a ei! Bucurie şi pictură pe faţă de jur împrejur!”. 

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇