Moment inedit la jubileu: Regina Elisabeta a luat ceaiul cu ursuleţul Paddington (Video)

Moment inedit la jubileu: Regina Elisabeta a luat ceaiul cu ursuleţul Paddington (Video)

Un concert gigant a avut loc sâmbătă seară, la Londra, în faţa Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină. Cea astfel celebrată pentru 70 de ani de domnie, regina Elisabeta a II-a, nu a putut participa. Dar a reuşit să atragă toate privirile şi să distreze naţiunea printr-o apariţie inedită.

Pe un ecran uriaş, a fost proiectat un videoclip scurt şi amuzant, cu Elisabeta a II-a care lua ceaiul cu ursuleţul Paddington, un personaj celebru în UK din literatura pentru copii.

Telespectatorii și publicul live au urmărit încântați cum ursuleţul Paddington umbla pe holurile Palatului Buckingham, iar apoi s-a așezat rapid la ceai cu Majestatea Sa. În cinci minute, el îi turna o ceașcă de ceai și comparau sandvișurile cu marmeladă.

Apoi, prinții Charles și William s-au adresat pe rând mulțimii.

ADVERTISING

Moştenitorul coroanei, prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, a emoţionat mulţimea cu un discurs de suflet, în care a mulţumit reginei, pentru ca a condus naţiunea cu dăruire, indiferent de vremuri, dar şi mamei, care a fost mereu alături de familie.

Prinţul William a adus în schimb un omagiu eforturilor familiei regale, în special în conservarea faunei sălbatice și protecția mediului.

Sărbătoarea jubileului de platină se încheie astăzi, cu o paradă uriaşă, pe străzile Londrei, cu petreceri în aer liber şi care alegorice.

😍 What an incredible evening!#PlatinumPartyatthePalace

Publicată de The Royal Family pe Sâmbătă, 4 iunie 2022

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇