Lady Gaga anunţă o colaborare cu celebrul brand Dom Perignon

Lady Gaga anunţă o colaborare cu celebrul brand Dom Perignon

Cântăreaţa pop americană Lady Gaga va lansa o colecţie limitată de sticle de şampanie în cadrul unei colaborări cu brandul Dom Perignon.

Artista americană, în vârstă de 35 de ani, a anunţat această colaborare cu renumitul producător de şampanie, prin intermediul unui mesaj publicat pe contul ei de pe reţeaua de socializare Instagram.

Mesajul este însoţit de o fotografie realizată de Nick Knight, care o prezintă pe vedeta pop în timp ce ţine într-o mână o cupă de şampanie rosé, obţinută din recolta anului 2006.

Foto: Instagram/ladygaga

Recent, Lady Gaga a colaborat cu brandul Oreo pentru a lansa „Chromatica”, o colecţie de biscuiţi cu un design inspirat din albumul ei omonim, informează contactmusic.com.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Tradiţionalii biscuiţi Oreo, realizaţi din ciocolată neagră şi cremă albă, au fost înlocuiţi în linia lansată de Lady Gaga de biscuiţi roz strălucitor şi cremă verde fosforescent.

Citeşte şi alte articole din categoria Monden:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖