Bruce Springsteen a fost amendat cu 500 de dolari: A băut două shot-uri de tequila pe plajă

Bruce Springsteen a fost amendat cu 500 de dolari: A băut două shot-uri de tequila pe plajă

Bruce Springsteen a fost amendat cu 500 de dolari, miercuri, după ce legendarul rocker a pledat vinovat la o acuzaţie de consum de alcool pe o plajă din cadrul administraţiei federale New Jersey, în luna noiembrie, procurorii renunţând însă la celelalte acuzaţii aduse artistului, de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere imprudentă.

Barack Obama și Bruce Springsteen și-au făcut podcast pe Spotify

Springsteen, în vârstă de 71 de ani, pentru care New Jersey şi scena muzicală din statul său natal reprezintă baza carierei sale de peste 50 de ani, a pledat vinovat în cadrul unei acţiuni online în faţa judecătorului Anthony R. Mautone de la Tribunalul Districtual al Statelor Unite din oraşul Newark.

ADVERTISING

În cadrul audierii online, Springsteen a recunoscut că a băut două shot-uri de tequila la data de 14 noiembrie pe plaja Sandy Hook, zonă inclusă în parcul naţional Gateway National Recreation Area, unde este interzis consumul de alcool, informează Reuters.

Mautone a dispus, de asemenea, achitarea taxelor judiciare în valoare de 40 de dolari de către vedeta rock, care declarat că va plăti imediat suma totală de 540 de dolari.

Procurorul adjunct Adam Baker a declarat că guvernul renunţă la acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere imprudentă, deoarece nu crede că ar putea îndeplini sarcina de a le dovedi în instanţă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Springsteen a pledat iniţial nevinovat la toate cele trei acuzaţii.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇