Informare meteo: Vânt puternic și ploi în noaptea de Înviere și în ziua de Paște

Informare meteo: Vânt puternic și ploi în noaptea de Înviere și în ziua de Paște

Meteorologii au emis o informare meteo de ploi torențiale și vânt puternic în toată țara, valabilă de sâmbătă de la ora 21.00 și până duminică la ora 21.00.

În intervalul menționat vor fi perioade de timp în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică îndeosebi în nord-vestul, centrul țării și local în sud și sud-est, iar duminică în regiunile nordice, centrale și estice, precum și în zonele de munte.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice și izolat căderi de grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15…20 l/mp, iar mai ales în Transilvania, Moldova și la munte, pe arii restrânse 30…35 l/mp.

Temporar vântul se va intensifica în majoritatea regiunilor îndeosebi pe parcursul zilei de duminică, cu viteze, în general, de 45…65 km/h, iar în timpul ploilor, trecător va lua aspect de vijelie.

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!