Starea Nației, în haine noi. Emisiunea lui Dragoș Pătraru va fi realizată într-un alt studio și va dura mai mult

Starea Nației, în haine noi. Emisiunea lui Dragoș Pătraru va fi realizată într-un alt studio și va dura mai mult

Emisiunea Starea Nației, realizată de Dragoș Pătraru la Prima TV, își schimbă formatul și va fi realizată într-un studio nou.

Pâna acum, emisiunea era filmată într-un studio de la Casa Presei, iar de luni va fi filmată din noul studio, din Otopeni, care a fost aranjat în doar trei săptămâni, conform Pagina de Media.

Începând de luni, emisiunea va fi mai lungă cu jumătate de oră. Va începe de la 22:30 și se va termina la 00:00.

„Va reveni la 22:30. E cea mai bună oră pentru ce facem noi, dar ne vom duce până la 00:00. Vom avea practic trei segmente de emisiune. Primele două vor rămâne la fel, cu rubricile noastre. Vom avea și o pastilă de limba româna de săptămâna viitoare. Va fi o chestie cu patru rubrici pe canalul nostru de Youtube și o dată pe săptămână și în emisiune", a declarat Dragoș Pătraru.

ADVERTISING

De asemenea, va avea o nouă rubrică, cu interviuri, intitulată TÂLCtalk.

"Segmentul al treilea se numește TÂLCtalk. Există o problemă și cu pronunțarea și cu scrierea acestui nume. Atât m-a dus pe mine capul și a rămas ce am găsit eu. Am avut de ales. Am avut 500 de nume", a mai spus Dragoș Pătraru.

PREMIERA. Cum arata noul studio al lui Dragos Patraru

PREMIERĂ. Suntem în direct din noul studio al lui Dragoș Pătraru. De aici se va filma noul sezon Starea Nației.Ce are nou studioul, ce se va întâmpla în noul sezon Starea Nației, ce rubrici noi vor fi, ce altceva va mai produce echipa lui Dragoș Pătraru și multe altele, în interviu. Dragoș Pătraru, în dialog cu Petrișor Obae, editorul www.paginademedia.ro.

Posted by Pagina de Media on Thursday, February 11, 2021

Citeşte articolele zilei pe SpotMedia.ro

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇