Poveștile de Crăciun se scriu pe muzica Europa FM

Poveștile de Crăciun se scriu pe muzica Europa FM

Europa FM dă startul celui mai așteptat sezon, cel în care adulții și copiii sunt aduși împreună de poveștile frumoase.

Pe lângă cea mai bună muzică de ieri și de azi, colinde și piese de sezon, Europa FM aduce, în premieră, poveștile Crăciunului pe frecvențele sale.

În fiecare seară, înaintea orei 21, la radio se vor auzi, în lectura vocilor echipei Europa FM,  povești într-o variantă specială de sărbători, preluate din ”Disney. Calendar de Advent” al Editurii Litera, dar și din cartea ”Te rog, Moș Crăciun”, scrisă de Mirela Retegan și Maya Sorian.  

ADVERTISING

Realizatorii și jurnaliștii Europa FM vor deschide seară de seară câte o nouă carte pentru a scrie amintiri magice pe frecvențele Europa FM.

Pentru ascultătorii Europa FM, decembrie este o lună de poveste. Părinții și bunicii pot înscrie copiii pentru a avea linie directă cu celebrul Moș Crăciun, la Telefonul lui Moș Crăciun, iar adulții au parte de un Calendar Advent On-air RelaXmas cu sfaturi practice în fiecare zi rămasă până la Crăciun, astfel încât sărbătorile să fie un motiv de bucurie, nu de griji și pregătiri care ne lasă fără energie.

ADVERTISING

Pe lângă programe și rubrici noi de sărbătoare, Europa FM a dat startul încă din 1 Decembrie mai multor concursuri, atât pe frecvențele sale cât și pe europafm.ro. Luna decembrie se încheie cu cea mai mare petrecere din România: ReveliONAIR 2022, continuând astfel tradiția ca, în noaptea dintre ani, la Europa FM să se asculte cea mai bună muzică de petrecere de ieri și de azi, fără întreruperi.

”Credem că radioul este cea mai bună cale de a construi punți între generații, de a ne aduce împreună în momentele delicate ale vieților noastre, dar și la momente de sărbătoare. Nu întâmplător am aflat, pe 1 Decembrie, că românii sunt uniți de 3 cuvinte: speranță, acasă și radio. La Europa FM ne simțim mereu acasă, pentru că acasă este locul în care sunt prietenii, sunt cei dragi, sunt oamenii în care poți găsi un sprijin și este și muzica bună pe care să poți scrie toate amintirile pentru eternitate. Am ales ca în decembrie să aducem o doză concentrată de povești și emoții frumoase, care să alimenteze un 2022 mai bun, plin de speranță.

ADVERTISING

Europa FM este radioul oficial al sărbătorilor și partenerul mai multor târguri de sezon. Printre ele, primul Târg de Crăciun din România care pune în valoare, în exclusivitate, muzica clasică a sărbătorilor de iarnă - Classical Christmas Market - la București, dar și Târgul de Crăciun de la Cluj, care a fost la precedenta ediție pe locul 8 în topul celor mai frumoase târguri de Crăciun din Europa, clasament realizat de European Best Destinations.