Un bărbat a salvat un pui de elefant folosind tehnici de resuscitare cardio-pulmonară (Video)

Un bărbat a salvat un pui de elefant folosind tehnici de resuscitare cardio-pulmonară (Video)

Un pui de elefant care a fost lovit de o motocicletă în timp ce traversa un drum din Thailanda a fost salvat de la moarte de un angajat al serviciilor de urgenţe medicale, aflat în afara programului de serviciu.

Mana Srivate a dezvăluit pentru agenţia de presă Reuters că a folosit de zeci de ori tehnicile de resuscitare cardio-pulmonară de-a lungul carierei sale profesionale, însă niciodată pe un elefant, conform BBC.

Într-o înregistrare video devenită virală pe internet, thailandezul poate fi văzut în timp ce încerca să salveze puiul de elefant, prăbuşit pe o parte în mijlocul unui drum, folosindu-şi ambele mâini pentru a realiza compresii toracice.

ADVERTISING

Puiul de elefant s-a ridicat în picioare după 10 minute.

Animalul încerca să traverseze un drum alături de un grup de alte pachiderme în provincia Chanthaburi din estul Thailandei în momentul în care a fost lovit de un motociclist.

În aceeaşi înregistrare video, Mana Srivate şi colegii lui au putut fi văzuţi în timp ce acordau tratament medical şi conducătorului motocicletei, care a supravieţuit acelui accident fără să sufere răni grave.

Mana Srivate, care lucrează pentru serviciile de urgenţe de 26 de ani, a dezvăluit că ajuns la locul producerii acelui accident duminică seară, în timp ce se afla în afara programului său de lucru.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

După ce puiul de elefant s-a ridicat în picioare, el a fost transportat mai întâi într-un alt loc pentru a primi tratament mai amănunţit, iar în cele din urmă a fost readus la locul accidentului, în speranţa că se va reîntâlni cu mama lui. Puiul a scăpat de asemenea fără să sufere răni grave.

Turma de elefanţi a revenit în acel loc atunci când sunetele emise de puiul de elefant au fost auzite de mama lui, a adăugat Mana Srivate.

El a mai spus că elefantul a fost singura victimă pe care a reuşit să o readucă la viaţă prin tehnici de resuscitare cardio-pulmonară.

ADVERTISING
Baby elephant saved with CPR after road accident

Citește articolele zilei pe SpotMedia.ro:


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇