Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

Apple a anunțat data de lansare a noilor iPhone-uri

Apple a anunţat oficial organizarea evenimentului de lansare a noilor iPhone-uri, ce va avea loc pe 9 septembrie sub sloganul „It’s Glowtime”.

Anterior, Bloomberg a vehiculat informaţia conform căreia evenimentul va avea loc pe 10 septembrie, informaţie care se dovedeşte, acum, eronată.

La fel ca în ultimii ani, evenimentul se va desfăşura în Steve Jobs Theater, din cadrul Apple Park, noul sediu al companiei, din Cupertino, California.

Seria iPhone 16, la fel ca generaţia anterioară, va fi compusă din patru modele, iar schimbările hardware nu vor fi unele fundamentale. Cu certitudine vor exista chipset-uri noi.

ADVERTISING

Poate cea mai importantă noutate hardware va fi, dacă se confirmă informaţiile actuale, un buton dedicat camerei foto, cu un gest special pentru folosirea zoom-ului optic.

Din punct de vedere software, cea mai importantă noutate va fi Apple Intelligence - suita de facilităţi de AI, care fi implementată, începând cu această toamnă, nu doar pe iPhone, cu şi pe iPad şi Mac.

Cu aceeaşi ocazie, este posibil ca Apple să prezintă şi alte produse, precum ceasurile Watch Series 10 şi două noi versiuni ale căştilor AirPods.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇