Horoscop zilnic: 8 septembrie

Horoscop zilnic: 8 septembrie

Berbec

Iată o zi fructuoasă, eficientă, cu rezultate foarte bune în plan profesional și financiar. Luna este situată în Taur, în zona banilor proveniţi din munca proprie.

Aspectele pe care le formează arată că astăzi poţi găsi niște soluții excelente, pentru a te redresa financiar, dar și pentru a-ți asigura o creștere a veniturilor pe termen lung.

Taur

Te simți în elementul tău. Luna iți traversează zodia și te face foarte atent la interesele și nevoile personale. Cu alte cuvinte, astăzi știi foarte bine să-ți urmărești scopurile, fiind foarte practic și creativ.

Recomandarea Astrocafe.ro este să fii atent la toate resursele interioare pe care le poți exploata, pentru că demersurile de astăzi iți pot aduce un câștig, în urmatoarea perioadă.

Marte retrograd: Dezgroapă-ți viitorul din visul adormit!

Gemeni

Ori de câte ori Luna trece prin Taur, urmărim un câștig, un beneficiu. În cazul tău, câștigul este de natură lăuntrică, ține de echilibrul interior, dar și de stabilitatea emoțională și materială, a ta și a familiei.

Obții ce-ți dorești, prin discreție, toleranță, compasiune. Cu alte cuvinte, ziua de astăzi nu e propice pentru acțiune, ci pentru introspecție, răbdare, acceptare a tot ce este.

Oraloscop 7-13 Septembrie 2020

Rac

O zi frumoasă, în care Luna activează zona prietenilor și susținătorilor. Se pare că, în cazul tău, beneficiile acestei zile, materiale sau de alta natură, țin de diplomație, receptivitate, cooperare armonioasă.

Așadar, relațiile sociale devin extrem de importante. E bine să nu ratezi nicio întâlnire și să spui prezent la orice invitație, pentru că informația este vitală, dar și pentru că se pot lega parteneriate extrem de fructuoase și solide.

ADVERTISING

Leu

Cu Luna plasată în zona puterii, ziua de astăzi se prefigurează a fi favorabilă oricarui demers de afirmare socială și profesională. O discuție cu un șef, o decizie legată de cariera ta, rezultatele foarte bune obținute într-un proiect, toate duc la creșterea credibilității, dar și a veniturilor.

Ideile exprimate astăzi sunt ca niște semințe semănate într-un pamânt fertil. Vor da roade materiale în scurt timp.

Vibrația numerologică universală a lunii Septembrie: 13/4. Tot răul spre bine

Fecioara

În cazul tău, beneficiile acestei zile țin de documentare, cercetare, informare. Dar și de stabilirea unor relații diplomatice cu persoane oficiale, cu instituții de la care aștepți un răspuns sau cu persoane din străinătate.

Altfel spus, trebuie să fructifici orice mână întinsă, pentru că acum ai șansa să rezolvi o serie de probleme care te-au presat până acum.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Balanța

Câștiguri și avantaje materiale prin alții și/sau de la alții. Adevărul este că Luna în Taur te ajută să valorifici foarte bine toate resursele pe care le ai la  îndemână, astfel încât să ieși în avantaj.

Pentru cei interesați de călătoria sufletului, de latura spirituală a vieții, ziua de astăzi poate aduce revelații profunde, transformări interioare, purificare, eliminarea unor inhibiții vechi.

Scorpion

O zi în care parteneriatele, relațiile de colaborare și imaginea publică sunt în prim plan. Luna plasată în Taur și aspectele pe care aceasta le formează te ajută să fii eficient în comunicare, să extragi beneficii maxime din orice negociere și să convingi foarte ușor.

Este o zi a relațiilor prin excelență, așa că fii deschis, receptiv și gata să reevaluezi/renegociezi un contract sau o colaborare.

Săgetător

Atenția se îndreaptă astăzi spre sarcinile profesionale, mai ales asupra celor restante. Veștile sunt bune. Reușești să te achiți cu brio de orice responsabilitate și chiar să reorganizezi un proiect.

În orice caz, rezultatele de astăzi iți pot aduce, pe lângă satisfacții, și beneficii materiale deloc de neglijat, pe termen lung.

ADVERTISING

Capricorn

Se pare că astăzi ești foarte romantic și sensibil la orice gest de tandrețe și iubire. Este o zi frumoasă, în care ar fi bine să acorzi timp persoanei iubite, sau, dacă ești singur, să fii receptiv la complimentele și gesturile pline de afecțiune venite din partea unei vechi iubiri sau a unui vechi prieten.

Poți primi vești de la mare distanță sau poți reorganiza o călătorie romantică.

Vărsător

Luna în Taur îți ascute simțul proprietății și îți intensifică dorința de acumulare și nevoia de stabilitate. Așadar, este cel mai bun moment pentru a face o analiză obiectivă și a descoperi ce îți lipsește pentru a fi cu adevarat împlinit.

S-ar putea să fie vorba de ceva legat de casă, așa că nu e exclus să te gândești la achizionarea unui bun material care să sporească, măcar puțin, confortul în cămin.

Pești

Luna în Taur activează zona comunicării, deplasărilor, activităților care implică documente sau transmitere de informații. Este o zi în care ești foarte eficient în comunicare, reușind chiar să reconfigurezi un parteneriat, o colaborare sau un contract.

În orice caz, de felul în care știi să cooperezi cu cei din jur și să-i cointeresezi pe aceștia în obiectivele tale depinde succesul unor idei pe care dorești să le pui in aplicare.

Vrei să afli ce-ți dezvăluie astrograma, care sunt energiile momentului și cum le poți folosi pentru a naviga cu ușurință în viață? Participă la evenimentele AstroCafe


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇